Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2024 03:56

10.07.24 22:30 tarih ve saatli, Eskişehir kalkışlı olan Buzlu firmasına ait biletim için önce sefer saati değişti diye bildirim aldım. 22:45 olarak güncellenen saate rağmen aracın Eskişehir istasyonuna gelip hareket etmesi neredeyse 23:30'u buldu. Bozüyük istasyonuna geldiğimizde aracın arıza yaptığı söylendi ve bizi başka bir Buzlu aracına aktardılar. Biletinin karşılığını alamayan yolculara, şoför bir lütufmuş gibi, çirkin bir üslupla "mağdur olmamanız için şuraya kadar götürebilirim, işinize gelirse" gibi cümleler kullandı. Bilecik-Adapazarı D650 yolunda bekleyen ve 2.30 saattir mağdur olduğunu dile getiren bir yolcuyu, içerisinde bulunduğum aracın şoförü, ağır hakaret ve küfürlerle araca almadı, kafanı kırarım gibi tehdit ve şiddet içerikli sözcüklerle yolcuyu araçtan fiziksel temasla attı. Polisin gelmesini isteyen yolcuya küfür ederek aracı üzerine doğru hafif hareket ettirip durdu. Panikleyen yolcu yoldan çekilince büyük bir hışımla yola koyulan şoför, araçta can değil de patates taşıyormuş gibi tehlikeli biçimde ilerlemeye devam etti. Şoför, arkadan gelecek olan aracı arayarak, yolda bekleyen yolcuyu arabaya almaması konusunda uyardı. Olayı anlatırken yolcunun küfür ettiğini söyledi fakat bu yalandı. Yolcu mağduriyetini anlatmaya çalışmasına rağmen, gecenin 02:30'unda açık yolda bırakılan yolcu asıl mağdur olan kişiydi. Şoför, yolun geri kalanı boyunca, aynı yolcunun arkasından kahkahalar eşliğinde hakaret etti. Her durakta bir problem yaşanılan seferde, benim Eskişehir'den Sakarya'ya gelmem tam 4.30 saat sürdü. Bir daha tercih etmeyeceğim firmayı, hem kendi hatlarına hem CİMER'e de şikayet edeceğim.

Gökçe
Gökçe
11 Temmuz 2024 03:42

Ayrıca Buzlu Turizm şikayet hattını defalarca aradım ama ulaşamadım.

Berra sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2025 16:55
Şevval sonuçtan hiç memnun değil

07 Nisan 2024 01:08

25 Şubat 2024 23:55
Aynur sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2024 15:14

23 Haziran 2024 12:57