buzlazer.com Soprano Titanyum Lazer İşe Yaramıyor

buzlazer.com Soprano Titanyum Lazer İşe Yaramıyor
30 Kasım 2023 16:4129.569

Kocaeli'de ünlü bir güzellik merkezinde orijinal markalı Soprano titanyum makinesi ile 6 seans +2 kontrol şeklinde yaptırdığım uygulamadan 0 sonuç ile döndüm. Seanslar bittikten 2 ay sonra başa döndüm.

Güzellik merkezinde sorun yoktu, uygulama özenli yapılmıştı fakat bence makine istenen sonucu verecek bir makine değil. Daha önce alexandrite yaptırdım onda başka bölgelerde %80 sonuç almıştım. Hiç ama hiçbir sonuç almadım Soprano Titanyum makinesinden. Güzel bir algı yaratılmış makine çok iyi diye ama bence etkisiz.

Gamze
22 Aralık 2023 11:23

Buzlazer.com'dan dönüş gelmedi. Şu çok pahalıya işlem yaptırdığımız Soprano Ice Titanium makinelerinizi tekrar bir inceleyin derim ya da güzellik merkezlerini uyarın da 30 seansta ancak biteceğini söylesinler. 6+2 seans= 0 sonuç.

Gamze
8 Ocak 2024 11:32

Hala aranmadım. Buzlazer sitesine mail de attım ama oradan da dönüş gelmedi. Soprano pişmanlıktır

16 Nisan 2024 13:02

Ben de 8+2 şeklinde yaptırdım. Onam formunda %90'a kadar bitiş olacağı yazıyordu ama şu an en fazla %40 şeklinde bir azalma mevcut. Tüm talimatlara uydum ve seanslara düzenli gittim. Beklenenden az dökülme olduğunu ve devam etmem gerektiğini söylediler. Ama ben yine aynı hayal kırıklığını yaşamayı göze alamadığım için devam etmedim. 1 sene için 10bin tl istediler. Yıllarca bu merkezleri zengin etmemiz için mi üretiliyor bu cihazlar?

30 Aralık 2023 21:46

Merhaba güzellik merkezi adı ne acaba?

Lazer Epilasyon Kabusu: Yanlış Uygulamalar Ve İlgisizlik

26 Aralık 2024 20:579.785

Geçen sene İzmit merkez şubeden alexandrite lazer satın aldım, ilk seansta tüylerimde artma olduğunu fark ettim. Şube so...

1 Destek1 Yorum

Suit Güzellik Merkezleri Lazer Epilasyon Mağduru

27 Mart 2024 01:351.472

Hem ürünle hem de hizmetle ilgili sorunlar yaşadım. İlgisizler ve cihazın hiçbir işe yaramadığını gördüm. 14 seans boyun...

Suit Güzellik Merkezleri Lazer Epilasyon Mağduru