Esra sonuçtan hiç memnun değil

Butiknavy Butik. Navy Sipariş Ulaşımını Takip Etmiyor, İade Kabul Etmiyor

12 Mart 2024 16:21

Butik. Navy
Instagram'dan satış yapan butik. Navy den sipariş verdiğim ürün elime ulaşmadı. Online alışverişlerde genellikle ürün kargoya verilince fatura kesiliyor ve alıcıya fatura ile birlikte kargo bilgisi gönderiliyor. Aradan 15 gün geçmesine rağmen tarafıma ne bilgi, ne fatura geldi. İlgili Instagram hesabına ürün elime ulaşmadığı için mesaj yazdım, ürün PTT kargoda diyor ancak PTT daha önceki kargolarda mutlaka SMS ile bilgilendirme yapar idi. Gidip ürün arayacak vaktim olsa online alışverişi tercih etmezdim. Elime ulaşmayan ürünün iadesini istedim ancak butik. Navy bunu kabul etmiyor. Bir firmanın sorumluluğu ödemeyi aldıktan sonra bitmez. Fatura kesmediğini hatırlatınca da ben gönderdim ürünü diyor. Ortada ne bir fatura ne de elime ulaşan bir ürün var. Mağduriyetimin giderilmesini, ürünün iadesini talep ediyorum.

Esra
Esra
21 Mart 2024 14:32

Firmadan kim olduğunu bilmediğim biri ulaştı PTT Kargo geri götürmüş ürünü. Ben de ürünün iadesini talep ettim. Şehirlerarası yolda iken ben yerime birini gönderip aldırmam yönünde akıl verdi :) Üslup, tarz, mesleki ilkeler çok kötü maalesef. İadenin talebi yönünde çok katı, ürün eline geçince, ki kargo geri götürür teslim aldığı ilk şubeye, ücreti iade etmesini talep ettim ancak o bana yerime birini göndermemi salık veriyor. Tabi ki hepimiz sorunlar yaşıyoruz ama bu düzeyde kötü bir internet alışveriş deneyimim ilk oldu. Muhtemelen ödediğim ücret havaya gitti.

Işıl sonuçtan hiç memnun değil

Keten Elbise Yerine Kalitesiz Ürün Ve İade Reddiyle Mağduriyet Yaşadım

14 Ağustos 2025 22:59