M. Polat
16 Aralık 2024 12:07

Instagram üzerinden almış olduğum bir ürün ile ilgili bir şikayetim bulunmakta. Butik. Navy diye bir Instagram sayfasından bir kazak aldım. Ürünün kumaşın rengi, bedeni, dokusu hepsi yanlış. Çocuk kazağı gibi bir kazak gönderilmiş. Ürünün yanlış olduğunu kendilerine ilettim ancak bunu kabul etmediler. Ürün sanıyorum Kore'den geliyor. Kargo süresi de çok uzun sürmüştü. İade yapmıyoruz diye bir geri dönüş sağlandı. O zaman değişim yapın dedim onu da yapmamak için 13 gündür oyalıyorlar. Uzun bir süre ürünün yanlış geldiğini kanıtlamaya çalıştım. Defalarca kez fotoğraf istediler. Firmaya haber verdim. Haber bekliyoruz, firma dönmedi diye yalan söyleyip oyaladılar. Dalga geçiyorlar. Üslupları bozuk. Azarlıyorlar. Hem ürün alıyoruz hem azar işitiyoruz. Bir çok arkadaşıma da aynı şeyi yaptılar. Herkes şikayet etti. Ama bunun bir yaptırımı olmadığı için bir sürü insan mağdur durumda. Aldığım ürün fiyatı 1450.00 TL. Ucuz bir ürün de değil. Böyle bir mağduriyetin bir yaptırımı olmalı. İnsanları bu kadar rahat olmaları ne kadar doğru?.

Aysel sonuçtan hiç memnun değil

25 Nisan 2024 21:55
Butik Navy Instagram
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Butiknavy Butik. Navy Sipariş Ulaşımını Takip Etmiyor, İade Kabul Etmiyor

12 Mart 2024 16:21