Büşra Köse Beauty Studio (Malatya) Kuaförünüzü İyi Secin Lütfen

06 Aralık 2023 21:36

Bugün düz kesim için gittim fakat mahvetti etti saçımı 200 TL'ye kesti. 80 TL fon çekersem alırım dedi. Ben kesiminden anladım fiyasko olduğunu, başka kuaföre gittim. 225 TL kesim ve fön verdim. Resim attım busra hanıma. Yeminle küçük kızıma versem makası daha güzel keserdi. O kadar yani. Aman diyeyim uğramayın bile. Fotoğraftan sonra ibana 100 TL attı. Ben parada değilim, işini düzgün yapsın ki ekmeğini helalinden yesin. Ha bir de çok asık yüzlü biri

Fatoş
Fatoş

Gitmeyinnnn! Telefonda konuştuk ombre dedi fiyatta anlaştık oraya gidince ağız değiştirdi sombre dedi saçlarımın uç kısmını boyadı ki kendide boyamıyor çıraklara yaptırıyor binlerce para aldı saçım hiç olmadı saatlerce bekledim bir bardak su bile getirilmedi başka müşterilere farklı davranıyor sadece saçma sapan şarkı söyleyip dolanıyor

Sevda sonuçtan çok memnun

Aslıhan Yurt Beauty Studio Kesim İçin Söylenenden Fazla Alınması.

02 Temmuz 2024 17:38
"Merhabalar tekrardan, Sorunu çözümlediler ve itinalı bir şekilde süreci yönetip memnuniyet gözetildi. İlginiz ve duyarlılığınız için çok teşekkür ediyorum. F*** Bey'e de nezaketinden dolayı tekrar teşekkür ederim. Saçlarımı kesen S*** beyin de tekrardan ellerine sağlık. İşlemle ilgili hiçbir sorun yaşamadığımız tekrar bildirmek isterim."
Elif sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2023 10:12