Sevda sonuçtan çok memnun

Aslıhan Yurt Beauty Studio Kesim İçin Söylenenden Fazla Alınması.

02 Temmuz 2024 17:38
Sevda'nın Teşekkür Mesajı
“Aslihan Yurt ve ekibine problemi itinayla çözdükleri ve kendilerine yakışır bir şekilde süreci tamamladıkları için teşekkür ediyorum.”

Saç kesimi için gittim. Ücretini sorduğumda 700 TL dediler pahalı olmasına rağmen tercih ettim. 5 ay öncesinde 500 TL vermiştim. Kesimden sonra asistana gidip 1000 TL fiyat almasını söylediler. Sebep imaj kesim ve fön çekmesiymiş. Randevu alırken bunları söylemeleri gerekmez mi? Ve saçın arkasından saçı nasıl kestiğini görebilmek için mahalle kuaförü bile fon çekiyor. Her şey paraya dönmüş ve bir daha ki sefere gelsin gelmesin umurlarında değil insanlar. Kesimi yapan kişi de güzel yaptı, sanırım sorumlu da kendisi ama yakışmadı. Kasada duran asistan zaten işle çok alakasız ve isteksiz. Bir daha gitmem ve sizin gibi esnafların kazandığı para ne kadar uzun vadede işinize yarar oturun bir duşunun. Yaptığınız insanı hazır gelmişken nasıl daha fazla para alabilirim tekniği. Yazık çok yazık.

08 Temmuz 2024 13:21

Merhabalar tekrardan, Sorunu çözümlediler ve itinalı bir şekilde süreci yönetip memnuniyet gözetildi. İlginiz ve duyarlılığınız için çok teşekkür ediyorum. F*** Bey'e de nezaketinden dolayı tekrar teşekkür ederim. Saçlarımı kesen S*** beyin de tekrardan ellerine sağlık. İşlemle ilgili hiçbir sorun yaşamadığımız tekrar bildirmek isterim.

08 Temmuz 2024 13:23

Esfira Güzellik Merkezleri Fazla Para Alındı!

02 Mart 2024 20:05
Elif sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2023 10:12
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Garage Hair Repair Studio Bahçeşehir Şube Fiyat Alarak Gittim Söylenenin 2KATI Ödeme Aldılar‼️

22 Kasım 2023 22:02
Şaziye sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2023 16:31
Esra sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2023 16:44