BURULAŞ Bursakart Mobil Uygulama Güncellemesi

9 Kasım 2023 16:241.462

Bursakart mobil uygulaması güncellenmiş. Tekrar giriş yaptığımda eski bilgilerim yok. Eski uygulamada 2 tane kartım kayıtlıydı ve ne kadar para kaldığını görebiliyordum, para yükleyebiliyordum. Bu uygulamada hiçbiri gözükmüyor. Lütfen eski uygulama tekrar gelsin

9 Kasım 2023 16:32 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Değerli Yolcumuz Başvurunuz 1387564 Numarası ile alınmıştır. Mersis No:0191008428600010

10 Kasım 2023 10:25

Değerli Yolcumuz 1387564 numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Bildiriminize istinaden yeni mobil uygulama kapsamında güncelleme sonrası aşağıdaki adımları izlemenizi rica ederiz, -telefon numarası girme adımı (yeni uygulama telefon numarası ile entegredir) -birincil şifre ekranı (telefon numarasını doğrulamak için cihaza gelen kodu girmenizi rica ederiz) -ikincil şifre ekranı (yeni uygulama girişi için sizin belirleyeceğiniz şifredir) -üye olma ekranını (zorunlu alanları doldurmanızı rica ederiz) -eski üyeliğinizin olduğu e-mail adresinizi girmenizi ve mail adresine gelen aktivasyon mailinizi onaylamanızı rica ederiz. Mail aktif edildiğinde eski uygulamada tanımlı olan kartlarınız, diğer kartlarım alanına otomatik tanımlanacaktır. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına yoğun çaba sarf ettiğimizi belirtmek isteriz. Yazılım ekibimiz tarafından gerekli güncelleme işlemleri tamamlamıştır. Anlayışınız ve hassasiyetiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla. Mersis No:0191008428600010

Seher
10 Kasım 2023 15:28

10 Kasım 2023 15:34

Değerli Yolcumuz Başvurunuz 1389553 Numarası ile alınmıştır. Mersis No:0191008428600010

Seher
10 Kasım 2023 15:35

İlginiz için teşekkür ederim. Eski kartlarımı şu anda görüyorum ama kalan bakiyem sistemde açık olarak gözükmüyor, ayrıca bakiye sorgulamada gösteriyor. Bu hiç iyi olmamış. Bakiye yüklerken de 10 lirada 11 lira, 200 lira yüklemede 203 lira para kesiliyor. Niçin böyle oldu. Bu uygulama ücretsiz değil miydi. Eskisi gibi yine ek ücretsiz bakiye yükleyelim. Böyle olacaksa bu uygulamanın hiç nir önemi kalmadı. Kolay gelsin

10 Kasım 2023 15:46

Değerli Yolcumuz Başvurunuz 1389584 Numarası ile alınmıştır. Mersis No:0191008428600010

13 Kasım 2023 14:39

Değerli Yolcumuz 1389553 numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Bildiriminize istinaden yeni mobil uygulama kapsamında güncelleme sonrası aşağıdaki adımları izlemenizi rica ederiz, - telefon numarası girme adımı (yeni uygulama telefon numarası ile entegredir) - birincil şifre ekranı (telefon numarasını doğrulamak için cihaza gelen kodu girmenizi rica ederiz) - ikincil şifre ekranı (yeni uygulama girişi için sizin belirleyeceğiniz şifredir) - üye olma ekranını (zorunlu alanları doldurmanızı rica ederiz) - eski üyeliğinizin olduğu e‑mail adresinizi girmenizi ve mail adresine gelen aktivasyon mailinizi onaylamanızı rica ederiz. Mail aktif edildiğinde eski uygulamada tanımlı olan kartlarınız, diğer kartlarım alanına otomatik tanımlanacaktır. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına yoğun çaba sarf ettiğimizi belirtmek isteriz. Yazılım ekibimiz tarafından gerekli güncelleme işlemleri tamamlamıştır. Anlayışınız ve hassasiyetiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla. Bilgi için: Çağrı Merkezi: Mersis No:0191008428600010

13 Kasım 2023 15:33

Değerli Yolcumuz 1389584 numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Bildiriminize istinaden kart içerisindeki biniş verileri ve bakiye izlemek ve dolum işlemleri için kartınızı benim kartlarım alanına eklemenizi rica ederiz. Benim kartlarım alanına yalnızca daha önce başka bir üye tarafından eklenmemiş kartlarınızı ekleyebileceğinizi belirtmek isteriz. Aile fertlerinden başka birinin kartı da benim kartlarım alanına eklenebilir. Kart size ait değil ise kartlarınızı diğer kartlar alanını ekleyebilir, içerisindeki bakiyeyi öğrenmek için telefonunuzun nfc özelliği aktif iken bakiye öğren butonuna tıkladıktan sonra kartınızın cihaza temas etmesi halinde kart bakiyesi ekranda izlenir. Diğer kartlarım alanındaki kartların biniş verileri paylaşılmamaktadır. Online doluma komisyon bedellerinin dahil edilmesi banka ortak alt yapı sistemi ile alakalı olup, banka tarafından alınmaktadır. Komisyon ödemek istememeniz halinde, dolum cihazları ve dolum bayilerinden destek alabilirsiniz. Saygılarımızla. Mersis No:0191008428600010

11 Kasım 2023 20:11

Eski uygulama geri gelse iyi olur. Ayrıca para yüklemeye komisyon alınmasınıda hiç doğru bulmadım.

BURULAŞ Mobil İşlemden Para Yükledim

25 Aralık 2023 00:43134

BursaKart mobil uygulamasından para yükleme işlemi yaptım ancak hala beklemede ve para yatmadı. Yardımcı olursanız sevin...

BURULAŞ Mobil İşlemden Para Yükledim

BURULAŞ Bursa Kart Mobil Şikayeti

24 Kasım 2023 14:091.882

Bursakart mobil uygulama güncellendi ancak giriş yapılamıyor. Sürekli hata veriyor. Eski hali çok daha iyiydi; düzeltmek...

BURULAŞ Bursaray Uygulamadan Para Yüklemeye Komisyon Ücreti Talep Ediyor!

10 Kasım 2023 02:001.369

Bursakart uygulaması güncellenmiş ve kullanımı zorlaşmış gibi görünüyor. Binişlerimi görememekte ve kartımda ne kadar ba...

3 Destek1 Yorum

Tümünü Gör
BURULAŞ 40 H Otobüsünün Klima Sorunu

BURULAŞ 40 HOtobüsünün Klima Sorunu

Bilge
BURULAŞ Bundan Sonra Daha Düzenli Tertipli Olmasını Rica Ederiz!

BURULAŞ BundanSonra Daha Düzenli Tertipli Olmasını Rica Ederiz!

Ömer

Poyraz
BURULAŞ Gereksiz Yere Yolda Bekleme

BURULAŞ GereksizYere Yolda Bekleme

Sedat
BURULAŞ 17D Şoför Umursamazlığı!

BURULAŞ 17D ŞoförUmursamazlığı!

Rahime