BUSKİ Faturada Haksız Kullanım Bedeli Yansıtılması

26 Eylül 2024 16:522.987

Sayın Yetkili,
Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarına ait su faturaları ile ilgili bazı sorunları belirtmek istiyorum.

Temmuz ayında 23 m³ su kullanarak, 777 m³ ilk okuma ve 800 m³ son okuma ile faturamız düzenlenmiştir.

Ağustos ayına ait su sayacım okunamamış, dolayısıyla Temmuz ayındaki değerler kullanılarak fatura düzenlenmiştir (777 m³ ilk okuma ve 800 m³ son okuma) ve ödemesi ona göre yapılmıştır. Ancak, sayaç okumamda herhangi bir değişiklik olmamış ve Ağustos ayı için gerçek su kullanımım yansıtılmamıştır. Bu durumda ödediğimiz Ağustos faturası haksız bir bedel oluşturmuştur.

Eylül ayında ilk okuma 800 m³ ve son okuma 835 m³ olarak belirtilmiştir ve fatura 2 katı olarak ücretlendirilmiştir. Bu da Ağustos ayındaki gerçek kullanımımın yansıtılmadığını göstermektedir. Çünkü aradaki fark olan 35 m³ içinde Ağustos kullanımını da içermektedir.

Bu nedenlerle, Ağustos ayındaki fatura bedelimin gözden geçirilmesini ve tarafıma yapılacak bir düzeltme işlemini talep ediyorum.

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Adrese Gelip Saate Bakmadan Fatura Yazıyor

Adresime gelen su faturamı ölçmeye hiç kimse gelmedi. Apartmanda yalnızca bana geldi. Bu durumdan şüphelenip saatimi kon...

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Adrese Gelip Saate Bakmadan Fatura Yazıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi Geçen Aylardaki Su Kullanımı İle Bu Ay Arasında Fahiş Fark

Merhaba, 98829 numaralı sayaç için bu ay 26 m³ kullanıldığı yazıyor; bu imkansız. 2 hafta evde yoktuk. Geçen ay 7 m³ kul...

Tümünü Gör
Bursa Büyükşehir Belediyesi Mezarlık Otları Temizliği

Bursa BüyükşehirBelediyesi Mezarlık Otları Temizliği

Ali
Bursa Büyükşehir Belediyesi Evin Önündeki Rezillik

Bursa BüyükşehirBelediyesi Evin Önündeki Rezillik

İrem
Bursa Büyükşehir Belediyesi Ovaakça Meydan Işıklar Yanmıyor Sokakta!

Bursa BüyükşehirBelediyesi Ovaakça Meydan Işıklar Yanmıyor Sokakta!

Embiye
Bursa Büyükşehir Belediyesi Ovaakça Meydanı Moloz Dolu!

Bursa BüyükşehirBelediyesi Ovaakça Meydanı Moloz Dolu!

Embiye
Bursa Büyükşehir Belediyesi Bu Kadar da Yüksek Gelmez Fatura!

Bursa BüyükşehirBelediyesi Bu Kadar da Yüksek Gelmez Fatura!

Önder
Bursa Hamitler Mezarlıklar Müdürlüğü