Ziraat Bankası Örgün Eğitim Vakfı İle İlgili Şikayet

Ziraat Bankası Örgün Eğitim Vakfı İle İlgili Şikayet
18 Eylül 2024 14:20

Meltem B******
www.orgunogrenci.info Örgün Öğrenci Vakfı adlı siteden burs başvurusu yaptım. 17 Eylül 2024 Salı tarihinde T.C. kimlik numaramı, adımı, soyadımı, telefon numaramı paylaştım. Bu sebeple kimlik bilgilerim ve kişisel bilgilerimle herhangi bir işlem yapılması durumunda imzam olmadığını bildirmek istiyorum. Eğitim Destek Vakfı'na burs başvurusu yaptım. Bu siteye başvuru yaparken girdiğim T.C. kimlik numaram, telefon numaram, IBAN'ım, doğum tarihim ve diğer bilgilerle yapılan hiçbir işlemden sorumluluk kabul etmiyorum. Sıkıntı olması durumunda hiçbir şekilde mesuliyet kabul etmiyorum. Yapılan hiçbir işlemi kabul etmiyorum. Kimlik bilgilerim, yüzüm ve adıma yapılan hiçbir işlemi kabul etmiyorum. Islak imzamın olmadığı hiçbir işlemi kabul etmiyorum. Sorumluluk bana ait değil, adıma açılacak hiçbir hesabı, kredi başvurusunu, para transferlerini, kumar, alım satım, bahis işlemlerini kabul etmiyorum. Onayım yoktur. Sorumlusu P*** Elektronik Anonim Şirketidir. Yetkili mercilere duyurumdur. Hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum. Adıma açılan herhangi bir banka hesabı, çekilen kredi, açılan şirketten ben sorumlu değilim. Başvuru yaptığım tarihten itibaren kimlik bilgilerimle ve kişisel bilgilerimle herhangi bir hesap açılırsa veya bir işlem yapılırsa, benim ıslak imzam veya açık rızam olmadan yapılan işlemlerden hiçbir şekilde sorumlu olmadığımı ve yasal bir sorumluluk kabul etmediğimi belirtmek istiyorum.

18 Eylül 2024 00:22

20 Eylül 2024 16:34