15 Kasım 2024 22:33

15.11.2024 tarihinde Ankara Etlik Forum AVM zemin katta bulunan Burger King dondurma satış standında almış olduğumuz külah dondurmaların külahlarının küflenmiş ve bozuk olduğu, çocuklar yediğinde ortaya çıktı. Stanttaki personele geri gittiğimizde, bunun gıda boyasından kaynaklandığını ve bu şekilde siyahlıklar oluştuğunu söyledi. Mağaza müdürüyle görüştüğümüzde, üretici firmanın yanlış üretiminden dolayı bize ve bizden önceki müşterimize bu şekilde külahların denk geldiğini ilettiler. Fakat külahların küflendiğini ve bozulduğunu gördük.

15 Kasım 2024 22:20

15.11.2024 Ankara Etlik Forum AVM zemin katta bulunan Burger King dondurma standından aldığımız külah dondurmaları küflenmiş ve porlanmış külahlar ile vermişler çocuklar dondurmayı yerken fark ettik. Stanttaki personele geri gittik külahların bu şekilde neden olduğunu sorduğumuzda gıda boyasından dolayı külahlar bu şekilde çıkıyor dedi. Şikayet edin mağaza müdürümüzle görüşebilirsiniz dedi mağaza müdürü ile görüşmemizde mağaza müdürü sizin ve sizden önceki müşterimiz de bu tarz olayla karşılaştık külahları üreten firmadan kaynaklanan hata olduğu için şikayetinizi ileticeğiz dediler. Fakat verdikleri cevaplar ve konuşmaları çok ukala bir şekildeydi.

17 Kasım 2024 18:09 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Yetkili, 30675237 no’lu şikayete ilişkin müşterimizle görüşülerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Burger King Müşteri Hizmetleri

19 Ekim 2025 12:01

21 Haziran 2025 20:02

08 Ocak 2025 23:06
Çürük Marul Ve Islak Ekmek Şoku
Çürük Marul Ve Islak Ekmek Şoku

15 Aralık 2023 17:40
Canan sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2024 15:09