Bolu Cadde AVM Burger King Pişmanlığı

27 Eylül 2024 23:04

Bugün eşim ve oğlumla Burger King'e gittik. Kasadaki beyefendi siparişimizi eksik almış, neyse dedik olabilir. Tekrar aldık. Fazladan içecek eklemiş. Eşim neden böyle olduğunu sordu, beyefendi de gayet rahat tavırla hata olmuş dedi. Soğan halkası bazıları yanmış ve bayattı. Sabahtan kalmış gibi patatesler de öyle. Zaten koladan hiç bahsetmek istemiyorum, resmen şekerli su. Zaten keyfimiz kaçmışken aksilikler bitmiyordu. Temizlik personeli hanım masadaki tepsileri aldı. Yandaki iki masayı sildi fakat bizim oturduğumuz masayı silmedi. Eşim kalkıp gitti, 'Size zahmet masayı siler misiniz?' demiş. Temizlik personeli hanım da 'Yan masaya oturacaksınız diye orayı sildim' demiş ve dönüp kasadaki hanımefendiye 'Masayı siler misiniz?' demiş. O da gelip sildi. Resmen paramızla rezil olduk. Ben anlamıyorum. Ayakkabımızı temizle falan mı dedik, nedir bu tavırlar? Zorla çalışıyormuş gibi hareketler. Bir kez daha anladım ki özellikle Bolu'da kibar olmak büyük hata. Sonrasında yeni soğan halkası ve kahve ikramı yaptılar ama bir daha oranın kapısından bile geçeceğimi sanmıyorum.

30 Eylül 2024 12:21 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Yetkili, Şikayeti hakkında, müşterimize siteye vermiş olduğu telefonlardan ulaşılamamıştır. Müşterimize ulaşıldığında konu hakkında gerekli bilgi verilecek ve siteye ilgili bilgilendirme yapılacaktır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Burger King Müşteri Hizmetleri

Ayşenur
Ayşenur

Normalde çooook önceden yazmam gerekiyordu bu yorumu her gittiğimiz de bir olay yaşıyoruz ya sipariş yanlış ya eksik ya hatalı kasadaki kız ve çocuk aşırı rahat ve kız sürekli ofluyor kendimi kötü hissettim gelenlere sipariş alamıyorum diyor yetişemiyorum diyor gelen geri gidiyor eksik eleman çalıştırdığı için de burger suçlu elemanlar haklı mı haksız mı bilemedim

Soner sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2024 17:18

04 Haziran 2025 20:21