16 Ağustos 2024 15:50

03.08.2024 tarihinde Samsun Bulut Nakliyat ile Kastamonu'dan Samsun'a taşındım. Benimle iletişime geçen kişi, nakliye firma sahibinin oğlu oldu. 'Biz eşyalarınızı sigorta ile taşıyoruz' dediler, güvence verdiler. Diğer firmalar Bulut Nakliyat'tan 10.000 TL daha az fiyat vermelerine rağmen güven verdikleri için onlarla anlaştık. Bu durumu da açıkça belirttim, 'Sırf güven verdiniz diye sizinle anlaştım' dedim. Taşınacağımız yere gidip keşif yaptılar, maalesef mobil asansör kurulamıyor ve ben 12. kata taşınacaktım. Sigortayı Kastamonu'ya geldiklerinde imzalayacağız sandım. Taşınma günü Cumartesi gününe denk geldiğinden sitemizde 11:00'dan önce yükleme yapmak yasaktı. Bu durumu da öncesinde bildirdik, hem mesajla hem telefonla 9-10 gibi Kastamonu'da olmalarını ve 11 gibi de yükleme yapmaya başlamalarını ifade ettik. Onlar 11'e doğru geldiler. Direkt işe giriştiler tabi. Ben de telaştan poliçeyi sormayı akıl edemedim. Onlar da sunmadılar haliyle. Yani bizim sigorta işi, hikaye oldu. Mobil asansörü kuracak firmaya da geç haber vermişler, o da geç kaldı. Eşyaların yüklenip Kastamonu'dan ayrılması öğleden sonra 2'yi buldu. Bir de yolda haber geldi ki yeni taşınacağımız sitede akşam 7'den sonra taşınmak yasak. Nakliyeciler yolda mola da verdiler sanırım, çünkü Samsun'daki eve varmaları akşam 8'i buldu. Hava karardı, saat geç oldu, komşuların rahatsız olma stresi bir yandan tabi. Asansör kurulamadığından eşyaları haldır huldur indirerek yük asansörü ile taşıdılar. 4.5+1 evlik eşyayı 2 buçuk saatte taşıyıp; yarım yamalak kurdular. Karanlık olduğundan hiçbir şekilde kontrol edemedik ne yaptıklarını ne ettiklerini. Gece 10.30'da evden ayrıldılar. Tabi sabah olunca eşyalarımın gördüğü hasarı fark edebildim. Daha önce de taşındım ve asla böyle olmamıştı. Resimleri çekip attım 'Karşıla hasarımı şimdi' diyorum. Cevap aynen şu; 'Bunlar kusur bile sayılmaz. Eğer eşyalarınıza böyle şeyler olsun istemiyorsanız; taşınmayın.' Buldukları çözüme bakar mısınız? Yorulduklarını anlıyorum, ama sorumsuzlukları yüzünden taşınma geçe kaldı ve sonuç bu oldu. Ayrıca zigon sehpa takımının sadece üst en büyüğünü sarıp diğerlerini sarmamak nedir? Bu durumda eşya ne hale gelir nakliye esnasında, benden daha iyi bilmeleri lazım. Ben şimdi ahşap dolgu macunu, mobilya rötuş ve dolgu kalemi gibi basit şeylerle en azından görüntüsünü kurtarmaya çalışıyorum mobilyalarımın. Ama neredeyse hepsi köşelerden vuruk, ezik maalesef. Ben bu firma ile böylesine kötü bir tecrübe yaşadım, lütfen okuyun ve ona göre karar verin.

profile profile

Eskişehir Nakliyat Nakliye Kabusu: Eşyalarımız Paramparça Oldu!

26 Kasım 2024 16:29

25 Kasım 2023 09:57
Esra sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2023 14:58
Aydın Nakliyat Kayseri Taşıyamama Sorunu

Ademoğlu Evden Eve Nakliye İle Yaşadığım Sorun!

04 Eylül 2023 09:26