Budget (budget.com.tr) Rezervasyon Olmasına Rağmen Araç Yok Dediler Parayı Aldılar İade Etmediler

18 Nisan 2024 23:082.766

Budget araba kiralama şirketinden 2 gün araba kiralamak için yaptığım rezervasyon sonrası 3287TL para çektiler.
Hemen sonrasında bana arabanın olmadığını rezervasyonu iptal etmem gerektiğini ve bana 2 iş günü içinde paranın tekrar yatırılacağını söylediler ve rezervasyonu iptal ettim.

Sonuç olarak hem paramı geri vermediler. Araba için sözleşme imzalamadık fatura kesilmedi ve şirketi ile görüştüğümde bana böyle bir rezervasyonun olmadığını söylediler. Parayı Booking üzerinden ödediğim halde şu an bile Booking'te bu rezervasyon görünmekte. Booking müşteri temsilcisi üzerinden şirkete ayrıca ulaştığımda da "onlara bu bilgileri veremeyeceklerini" söylediler ve Booking şikayet oluşturmamı ve olayın soruşturulacağını açıkladı. Konu ile ilgili belgeler ekte mevcuttur. Diğer bütün firmalardan kiraladığım arabalardan bugüne kadar en en en ufak bir sorun yaşamadığımı ayrıca belirtmek isterim.

Budget (budget.com.tr) Haksız Yere Alınan Para!

23 Ocak 2025 20:161.604

Budget araç kiralama şirketinden araba kiraladık. Havaalanından ilk önce 15 günlük sonra bir ay daha uzattık. Sonra arab...

Budget (budget.com.tr) Araç Kiralamada Motor Arızası Ve Haksız Yıkama Ücreti Şoku

3 Mart 2025 13:011.005

Budget araç kiralama şirketinden 2 günlük araç kiralama yaptım. Araç yola çıktığımda motor arıza lambası yaktı ve geri k...

Budget Araç Kiralama Şirketinin İşlem Hatası

28 Eylül 2023 22:473.039

27 Eylül 2023 tarihinde Budget araç kiralama şirketinin internet sitesinden 1 ve 2 Ekim için 2 günlük araç kiralamak ist...

Budget (budget.com.tr) Firması İle Araç Kiralama İptalinde İade Sorunu Ve İlgisizlik

2 Aralık 2024 16:561.600

"3 ayda çözemediğim olayı Şikayetvar ile 3 günde çözdünüz, osman bey daha ne zaman iptal ettiğimi bilmeden direk 24 saatten az kaldığı için iade edilemiyor gibi baştan savma konuştu, dönüş yapmadı ilgilenmedi, bir daha asla Budget kullanmayacağım"

Budget (budget.com.tr) Haksız Para Aldı!

Budget(budget.com.tr) Haksız Para Aldı!

Abdulkerim
Budget (budget.com.tr) İlgisizliği