Kombi 224 Hatası: Çözülmeyen Sorun Ve İletişimsizlik

Kombi 224 Hatası: Çözülmeyen Sorun Ve İletişimsizlik
30 Aralık 2024 17:14

Takıldığı zamandan beri sürekli 224 hatası veren kombimiz için defalarca teknik servis çağırdık. Pek çok kere parça değişimi yapılsa da çözüm bulunamadı. Garanti kapsamında olduğundan 12.12.2024 tarihinde cihaz değişimi talebinde bulunduk bizimle iletişime geçileceği söylendi. Şu ana kadar hala kimse iletişime geçmedi ve kombi 224 hatası vermeye devam ediyor. Hataya her girişinde tekrar başlatıyorum fakat bir saatte 5 kere hata verecek kadar sorunumuz arttı. Aralık ayındaki soğuklarda gün içinde sürekli çalışmayı durduran bir kombi ile ısınmaya çalışmak zorundayız! Sorunumuzun giderilip cihaz değişiminin sağlanması için umarım en kısa sürede iletişime geçersiniz.

30 Aralık 2024 17:41 (Şikayetten 27 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz işleme alınmıştır. Konu ile ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Buderus Müşteri İletişim Merkezi

08 Ocak 2025 13:18

Merhaba, Yedek parça sevk edilmiştir. Süreciniz takip edilmektedir. En kısa süre içinde tekrar dönüş yapılacaktır. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Buderus Müşteri İletişim Merkezi

Tekin sonuçtan hiç memnun değil

Tekin
13 Ocak 2024 20:02
Ugur sonuçtan çok memnun

25 Aralık 2024 16:31
"Benimle sürekli iletişime geçerek sureci en doğru şekilde ve hassasiyette yürüten l***** hanıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Buderus un müşteri tarafında oluşan olumsuzluğunu gösterdiği ilgi ve nezaketle en iyi şekilde ilerletmistir. Buderus a da uzun da sürse en doğru şekilde sureci sonlandırdığı için teşekkür ederim."
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Buderus Kombi Mağduriyeti **224 Hatası**

Neslihan
14 Ocak 2024 18:41
Buderus Kombi Mağduriyeti **224 Hatası**
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Recep
21 Ekim 2024 14:59