Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Buderus Servisi Özge Isıtma Soğutma

Tuğçe
30 Kasım 2023 21:28

Özge Isıtma ve Soğutma şirketinden kombimin 4C hatası için yaklaşık bir ay önce servis çağırmıştım. Servis gelip bir parça değiştirdi ve 'Artık sorun yaşamazsınız' dedi. 800 TL ücret ödedim. Ancak kullanmaya başladığımda aynı hatayı tekrar tekrar almaya başladım. Durumu servise anlatıp yardım istedim. Bu kez başka bir parçanın değişmesi gerektiğini ve bunun için yaklaşık 2000 TL civarında bir ücret talep ettiler. Şu anda değiştiremeyeceğimi söylediğimde ise 450 TL 'görüşme bedeli' istediler. Önceki servis işlemiyle ilgili yaşadıklarımı belirttiğimde ise tavrı oldukça olumsuzdu. Bir ürünün servis kalitesi iyi olmalı ki tercih edilebilsin. Maalesef bu servisten memnun kalmadım.

01 Aralık 2023 08:06 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz işleme alınmıştır. Konu ile ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Buderus Müşteri İletişim Merkezi

04 Ocak 2024 10:54

Merhaba, Yapmış olduğumuz görüşmede detaylı bilgiler tarafınıza aktarılmıştır. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Buderus Müşteri İletişim Merkezi

Bedir sonuçtan hiç memnun değil

Bedir
14 Kasım 2023 03:15

Duriye
26 Kasım 2024 00:37
Önder sonuçtan hiç memnun değil

Önder
06 Aralık 2024 10:04