Buderus Kombimin Ayıplı Çıkması Hakkında

21 Kasım 2023 13:39

Buderus marka GB122 model kombi satın aldım. Kombi servis tarafından aktif hale getirildikten 5 dakika sonra arıza verdi. Servis kontrole geldiği zaman parçanın bozuk olduğunu söylediler. 5 dakika çalışan ve bozulan kombinin bana fayda sağlamayacağını söyledim ve kombimin ayıplı mal olması nedeniyle değişimini talep ediyorum dedim. Bana müşteri hizmetlerinin numarasını verdiler. Ancak 444 5 474 numaralı hattı aradığımda KVKK kapsamında bilgilendirme metnini dinlemekten başka bir şeyle karşılaşmıyorum. Yetkili hiç kimseye ulaşamıyorum. Gazın mahalleye geç verilmesiyle yaşadığım mağduriyet havaların soğumasıyla da devam etti. Tarafıma acil dönüş beklemekteyim.

21 Kasım 2023 13:41 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz işleme alınmıştır. Konu ile ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Buderus Müşteri İletişim Merkezi

23 Kasım 2023 15:51

Tarafıma dönüş yapılmış olsa da bu dönüş çözüm odaklı bir dönüş niteliğinde değil. Aldığım bayiye gidiyorum servise yönlendiriyor. Servise gidiyorum beni müşteri temsilciliğine yönlendiriyor. Müşteri temsilciliğini arıyorum bana fabrikadan haber bekliyoruz deniyor. Fabrikayı arıyorum müşteri temsilciliğine geri yönlendiriyor. Ben bu kadar çözüm üretemeyen ve her şeyi birbirine atıp sürekli geçiştirme çabası içerisinde olan bir müşteri temsilciliği daha görmedim. Derdimi anlatmaya çalışmama rağmen çözüm odaklı yaklaşmayan Buderus müşteri temsilciliği sadece not almayla ilgileniyormuş. En azından bu bilgiye ulaşabildim.

06 Aralık 2023 13:13

Kombi değişim talebim onaylanmasına rağmen yaklaşık 2 haftadır hala beklemedeyim. Müşteri hizmetlerinin servise yönlendirmesi, servisin müşteri hizmetlerine yönlendirmesi hala devam ediyor. Sanırım kış bitecek ama kombim gelmeyecek.

28 Aralık 2023 14:17

Merhaba, Yapmış olduğumuz görüşmede detaylı bilgiler tarafınıza aktarılmıştır. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Buderus Müşteri İletişim Merkezi

28 Aralık 2023 15:13

Talebim karşılanmış olup, kombim yenisiyle değiştirildi

Necati sonuçtan hiç memnun değil

Necati
26 Şubat 2024 17:30
Buderus Marka Kombi Tercihimdeki Zarar
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2024 19:48

04 Ocak 2024 20:16
Vehbi sonuçtan hiç memnun değil

Vehbi
23 Aralık 2024 17:51
Sayit sonuçtan hiç memnun değil

Sayit
21 Şubat 15:45