Buderus Kombi Kazan Delinmesi

Buderus Kombi Kazan Delinmesi
Şahin
10 Ekim 2023 00:00

1.5 yıllık Buderus sıfır Logamax Plus kombinin kazanı hiçbir insan müdahalesi olmadan kendi kendine delindi. Eve yeni taşındığımda ev sahibi taktırmış. Garantisini de açtırmayı unutmuş. Servisten geldiler. 6 bin küsur ücret istediler. Ben kiracıyım. Ne yapayım ben ödemek zorunda mıyım? Ev sahibi de siz garantisini açtırdınız zannediyordum diyerek bize ödetmeye çalışıyor. Yaptığınız işin kalitesizliği insanların hayatlarına olumsuz etkiler yaptığının ne zaman farkında olacaksınız! Yetkili servis hiç yardımcı olalım vs. de demedi. Ya arkadaş bir markanızın arkasında durun. Bunlara kronik deyip işin içinden sıyrılarak çok zekimi zannediyorsunuz kendinizi. İşinizi hakkıyla yapın. Acil çözüm bekliyorum.

10 Ekim 2023 08:07 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz işleme alınmıştır. Konu ile ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Buderus Müşteri İletişim Merkezi

10 Ekim 2023 16:02

Merhaba, Yapmış olduğumuz görüşmede detaylı bilgiler tarafınıza aktarılmıştır. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Buderus Müşteri İletişim Merkezi

Sezen
Sezen

Yaptırmayın, doğrudan çöpe atın, kesinlikle kronik bir sorun, 2. Defa yaptırdım, şimdi yine arızalandı, artık çöpe gidiyor, Buderus yetkilileri kına yakabilirsiniz

Buderus Kombi Eşanjör Sorunu Ve Garanti Mağduriyeti

Yusuf
20 Ekim 2024 01:24
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
17 Ocak 2025 01:16
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Buderus Kombi Arızaları Ve Servis Sorunları

21 Aralık 2024 13:18