Ali sonuçtan memnun

Buderus GB 062 Kombi

Buderus GB 062 Kombi
29 Kasım 2023 21:14

Buderus marka sıfır kombim altıncı günde 6A hatası verdi. Servis geldi, reset attı ve çeşitli bahanelerle ayrıldı. Markaya güvenerek almıştım, sorunsuz bir şekilde evimizde rahat etmek istiyordum. Maddi kazancımla deprem bölgesinde yaşamaya çalışırken, Buderus'tan kaynaklanan ikinci bir stres yaşıyorum.

30 Kasım 2023 07:58 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz işleme alınmıştır. Konu ile ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Buderus Müşteri İletişim Merkezi

04 Aralık 2023 13:35

Merhaba, Yapmış olduğumuz görüşmede detaylı bilgiler tarafınıza aktarılmıştır. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Buderus Müşteri İletişim Merkezi

Keziban
Keziban

Buderus GB062 kombim 22 gün önce 6A arızası verdi. 3 yıllık kombi. Samsun merkeze sadece bir tane servis vermişler. Servisi aradım 4 defa geldi arızayı tespit edemedi. Söküp götüreceğim dedi götürdü 2 gün geçti hala arızayı tespit edememiş getir tak dedim. İlçeden başka servisi çağırdık geldi 2 saat uğraştı arızayı tespit edemedi söküp götüreceğim dedi götürdü bir saat sonra aradı arızayı buldum kart ve gaz grubunda arıza var 4.500 lira dedi. Bunlar burada değişmiş ve kombi yinede 6A arızası vermeye devam etmişti. Neticede 22 gündür ısınma yok sıcak su yok mağduriyet yaşıyoruz ve kombimin değişmesini istiyorum. Aksi takdirde yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağım.

Ömer sonuçtan çok memnun

Buderus 6 A Hatası

Ömer
26 Kasım 2023 00:16
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Erdem
16 Eylül 2023 08:41
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
07 Temmuz 2025 23:46