Asli sonuçtan hiç memnun değil

01 Haziran 2024 13:36

BTM mağazasından 3 tane pantolon aldım. Pantolonların üçünde de sorun yaşadım. Düğme yerlerinden pas attı. Geri götürdüm ve değişime bıraktım. Değişim kabul oldu ve yerine ürün almak istedim. Tamam dediler, kabul edildi. Sonra ürünleri aldım ve ben aldığımda 3 al 3 bedava kampanyası vardı. Ondan sonra 3 al 2 bedava kampanyasına çevirmişler. Benim ilk aldığım fiş kabul olmadı, ikinci fişimde 3 al 2 bedava vardı ve benim 300 liram yandı. Ayrıca 50 lira daha ekledim. Onlar bana para vermesi gerekirken, ben daha pahalı bir ürün alabiliyordum. Normalde biz 1210 lira tutmuştu 3 al 3 bedava olan kampanya ile. Sonra onlar paslandığı için üçünü iade etmeye gittik. Ondan sonra o iade kabul oldu ama biz şöyle bir şey yaşadık: bize sadece oradan 910 liralık alışveriş yaptırdılar. Ayrıca 50 lira da üstüne para ekledik. 1210 lira paradan 910 liralık şey aldırdılar, 300 liranız yandı. Ayrıca 50 lira daha para istediler bizden. Bizim onlardan almamız gerekirken, 300 lirayı onlar bizden aldı ve ayrıca 50 lira daha istediler. Bu durumda biz mağdur kaldık. Evet, biz bu durumdan şikayetçi olmak istiyoruz. Yapılması gereken ne varsa en kısa zamanda yapılmasını talep ediyoruz. Mağaza ismi BTM, Bilinçli Tüketici Mağazaları, Renk Mahallesi, Atatürk Bulvarı No: 8, Terme, Samsun'daki BTM'den şikayetçiyiz.

01 Temmuz 2024 15:32 (Şikayetten 1 ay sonra)

Merhaba, iletişim numaranızı yazar mısınız? Konuyla ilgili tarafınıza ulaşmak isteriz. Kampanyalı satışlarda iade değişim normal alışverişlerden biraz farklı oluyor. İletişim numaranızı bekliyoruz. Yaşadığınız durumdan dolayı üzgünüz.

Semeni
02 Haziran 2024 21:22
BTM Moda Mağaza Çalışanlarının Sorumsuzluğu Ve Kaba Davranışları
Pervin sonuçtan hiç memnun değil

Pervin
07 Ekim 2023 15:12

BTM Moda Takım Elbise Kampanyası Hakkında Şikayet

09 Kasım 2023 09:24
Emre sonuçtan hiç memnun değil

17 Mayıs 2024 10:01
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2023 03:04