BTK (Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu) Telefon Açılmadı Ne Zaman Açılacak

Nazlı
03 Ocak 2024 11:02

iPhone 11 telefonum, bugün 3 Ocak olmasına rağmen hala açılmadı. Telefoncuya gittiğimde ise '4 ay açık kalır, sonrasında kapanır. Siz 30 bin TL verip KVK'ya çevirirsiniz' dedi. Bu nasıl bir iş anlamadım, şikayetçiyim. Hem telefonlar elimizde kaldı hem de açılmasını bekliyoruz.

03 Ocak 2024 15:30

Kapatmaya gelince gününü saatimi şaşırmazlar ama açılmaya gelince sistem yoğunluğu diye geçiştirilir. Ocak 1'de açılmasını beklediğimiz telefon 3 Ocak oldu hala ne açılma ne başka bir şey ne zaman açılacak hiçbir bilgi verilmiyor çift telefonla gezmekten gına geldi bir çözüm bulunsun artık

profile profile profile

Bilal
Bilal

6. Ocak 2024 ve halen telefonum açılmadı, bütün Öner'leri uyguladım 1. Yeni başlatma (Reset) 2. Ağ ayarları sıfırlandım 3. Operatör yazılımı kontrol ettim 4. Farklı operatör hattım taktım (çalıştı) 5. Sim kart değiştirme (onu yapmadım çünkü sim kartım başka telefonda çalışıyor) Rica ederim ne yapması gerektiği biri söylesin, sıkıldım çift telefon kullanmaktan.

BTK (Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu) Telefon Açılmadı Ne Zaman Açılacak
Yusufcan
Yusufcan

Bugün 5 Ocak halen telefon açılmadı ne zaman açılacak bilgi alabilir miyim

Abdurrahman
Abdurrahman

He vallah yaw bir destek atın mesela bu insanlar hepsi mağdur durumda kapatmaya gelince saniyesinde kapatmasını biliyorsunuz açmaya gelince bilgi veremiyoruz yazık günah ya

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
BTK IMEI Kayıt Sorunu
BTK Servis Yok Sorunu