Cesur sonuçtan çok memnun

BTCTURK Bitmiştir. Siber Saldırı & Lunc Olayı

BTCTURK Bitmiştir. Siber Saldırı & Lunc Olayı
25 Haziran 2024 10:28

2018'den beri Kripto Borsası BTCTURK kullanıyordum. Her ay düzenli alım yapıyordum. Güvenilir firma diyordum. Türk firması diyordum. Tüm çevreme de tavsiye ediyordum. Ancak daha 3 gün önce siber saldırıya uğradılar. Eyvah derken dün de biriktirdiğim lunc coinleri kendi kafalarına göre zararına sattılar. Bu durum güvenimi iyice sarstı. Tuz biber oldu. BTCTURK hesabımdaki tüm coinleri zararına TL'ye çevirdim. Paramı çektim ve hesabımı kapattım. BTCTURK benim için bitmiştir! Benden de kendilerine bir dost tavsiyesi. Eğer böyle giderlerse sonları ftx borsası gibi olacaktır.

profile profile
25 Haziran 2024 10:35 (Şikayetten 6 dakika sonra)
13 Aralık 2024 09:39

Cevap verdiğini sanıyor. Kopyala yapıştır... Hacker saldırısı nedir yahu? Bu konuda neden açıklama yok? Koca koca sponsorlarınız var. Zembille para kazanıyorsunuz. Her kripto alım satımından komisyon kesiyorsunuz. Bu saldırıları engelleyemiyor musunuz? Ben 2 yıllık basit bir bilgisayar programcısı olarak bile sizden daha sağlam web siteleri, sunucular yapıyorum. Yazık size!

Erhanegmail.com
Erhanegmail.com

Ben saldırı olduğuna inanmıyorum bence BTC Türk kendileri tezgahladı bu işi saldırı sadece kılıf uydurma. Eğer gerçek saldırı olsaydı luncu en dibte kafalarına göre satıp delist etmezlerdi. Başka borsaya aktarma imkanı sunarlardı. Tüm zarara uğrayanlar devlete adalete suç duyurusunda bulunmalı.

Ufuk
Ufuk

Düşündüler taşındılar bunun acısını seviye 1 hesaplardan çıkaralım dediler kabul edilir gibi değil onca emek zaman ve paramızı menfaatleri doğrultusunda sıfırladılar siber saldırıda şüpheli uydurmasyon gibi

Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Fırat
25 Haziran 2024 12:43