Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

British Time British Tıme Kadıköy Şubesi Teklif Usulü Yanlış

09 Temmuz 2023 14:06

Yani fiyat sormak için gittim fazla zamanım olmadığını da söyledim. İndirimli fiyatı vermem için telefonunuza bir kod yollayacağım kodu vermem gerektiğini söyledi karşımdaki kadın. Kodu verdim indirimli fiyatı söyledi. Normal fiyatla indirimli fiyat arasında 10000 TL fark var. Düşünmem için onlardan biraz zaman istedim. 1 gün bile zaman tanımadılar. Görüşmenin sonunda karar vermeniz gerekiyor dedi. Bugün kara vermezseniz 30000 TL fiyat çekti. Yani anladık pazarlama stratejisi amacınız müşteriyi düşünmeye zaman vermemek ve köşe sıkıştırmak, sanki büyük bir fırsatı kaçıracakmış hissine sokmak istiyorlar. Ama bu kadarı da fazla 1 saat bari düşünmeme izin verin insanlar saf değil bu kadar para verecek insanlar illaki başka bir yerlerden teklif almıştır. Sanki bir İngilizce kursu bunlarmış gibi bir havalara giriyorlar. Müşteriyi bu kadar köşeye sıkıştırırsanız eğer satış yapamasın bir de bana tepki gösteriyor daha anlatacaklarım vardı izin vermediniz dedi bana. Ben bu yaşanacakları bildiğim için en başında söyledim beni köşeye sıkıştırmayın düşünmeme fırsat verin diye. Sonuç bu, gerçekten kaç kişi bu numarayı yutuyor anlamıyorum.

profile profile profile

Yusuf
Yusuf

Bana da 30 bin tl fiyat çektiler kazandığım çekilişle 14 bin lira olduğunu söylediler kodu kullanırsa karar vermem gerekiyordu bende ilk diğer kurslara gidip en son buraya geldim ani bir karar ile kabul edip imzaladım bir süre pişman oldum iptal ettirmek istedim izin vermediler tartıştım 5 bin lira ödemem gerekiyordu bende dondurdum aylardır ödemiyorum şimdi gitmeyi düşünüyorum

Fikri
Fikri

Evet beni de aradılar az önce. Sanırım hep aynı politika

Aleyna
Aleyna

Merhaba, beni aradılar katılmış olduğum bir çekilişte 2 ay ücretsiz yurt dışı dil eğitimi kazandığımı söylediler. Görüşme yüz yüze olacakmış. Benzer bir bilgiyle aranan var mı?

Sema sonuçtan hiç memnun değil

Just English Kadıköy Şubesi Saygısızlık

01 Ekim 2024 02:11