Brita Marella XL Sürahi Çatladı!

Sercan'ın Teşekkür Mesajı
Sizlere çok teşekkür ediyorum benimle iletişime geçip yedek parça göndereceğinizi söylediğiniz için. Müşteri memnuniyetini bilen bir firmasınız.
Sercan
30 Kasım 2023 10:19

Yaklaşık 6-7 aydır kullandığımız Brita Marella XL sürahi altından çatladı. İçine su dolduruyordum çat diye bir ses geldi. İlk anda çatladığını fark edemedim daha sonra tezgâhın üzeri su olunca fark ettim. Bu kadar çabuk eskiyecek bir ürün olduğunu bilmiyordum. Kullanmaktan memnunduk fakat şu anda mağduruz. Hâli hazırda yedek filtrelerimiz de vardı. Dışının bu kadar kalitesiz bir şeyden yapıldığını bilmiyordum. Firmanın yardımcı olmasını talep ediyorum.

1 Aralık 2023 14:11 (Şikayetten 17 saat sonra)

Merhaba, Mesajınız için teşekkür ederiz. Şikayetinizle alakalı geri dönüş sağlanmıştır. Saygılarımızla, BRITA Türkiye

Sercan
5 Aralık 2023 20:17

Brita Marella XL Kapak Ucu Kırıldı Yedek Parça İsteği

"Gayet hızlı bir şekilde çözüme ulaştırdılar sorunumu. Trendyol üzerinden aldığımdan buradan çözüm aramıştım, ama gelecekte sürahim ile ilgili bir problem yaşarsam direkt kendilerini müşteri hizmetleri numaralarından arayabileceğimi belirttiler. Sürahiden zaten çok memnundum, bu kırılan parçanın bedavaya gönderilerek markanın böyle güzel sorumluluk alması daha da mutlu etti."

Brita Marella XL Kapak Ucu Kırıldı Yedek Parça İsteği

Tümünü Gör