Yahya sonuçtan çok memnun

BRC Otogaz Sistemleri - 2A Mühendislik BRC Comfort Enjektör Arızası Ve Garanti Kapsamı

25 Mart 2024 18:33
Yahya'nın Teşekkür Mesajı
“İlgisi ve sorun çözüm çabası için Ahmet beye teşekkürler”

2021 model Hyundai İ20 aracıma BRC kalitesine güvenerek Comfort kit taktırdım. Taktırdıktan 1 gün sonra enjektör arızası verdi. BRC genel merkezi hiç kullanılmadan arızalı çıkan enjektörleri misliyle değiştirmek yerine 70 gün sonra tamir edip göndermiş. Sadece 1 gün kullanılan bir ürün kesinlikle orijinal ve sıfırıyla değiştirilmesi gerekiyor diye düşünüyorum. Garantisine ve kalitesine güvenilen bir marka BRC maalesef reklamlarda söylenildiği gibi garantinin ve ürünlerinin arkasında durmuyor. Müşteri memnuniyetini hiç önemsemiyorlar

26 Mart 2024 08:59 (Şikayetten 14 saat sonra)
Yahya
Yahya
28 Mart 2024 16:19

İlgisi ve sorun çözüm çabası için Ahmet beye teşekkürler

Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Gamze
05 Eylül 2023 21:39
Avni sonuçtan çok memnun

26 Ocak 2025 01:37
"Sorun çözüldü teşekkürler BRC"
Fuat sonuçtan çok memnun

17 Ağustos 2024 14:14
"Bostancı sanayi sitesi 2A BRC Otogaz sistemlerinin tüm çalışanlarına yürekten teşekkür ediyorum gerçekten sorunun tespit edilmesi noktasında hiçbir aşamayı atlamadan en ince ayrıntısına kadar incelediler ve çözüm noktasında yeterince yardımcı oldular, sorunun gazlı sistemde değil aracın motoru ile ilgili olduğunu başka bir Hyundai yetkili servisine getirerek gerekli incelemeleri yaptırdılar ve beni ikna ederek gönderdiler keşke İzmit'teki servis de bu kadar başarılı olabilseydi ben yine de her şey için teşekkür ediyorum"