Candan Mühendislik
- 1
- 2
Marka Profili
Candan Mühendislikbugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Candan Mühendislik henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
29 şikayet
“Teşekkürler”
Serkan Şikayetini Yayından Kaldırdı“Teşekkürler”
Erdal Şikayetini Yayından Kaldırdı“Sorun çözüldü”
Enver Şikayetini Yayından Kaldırdı“Candan Mühendislik yılmaz bey, soruna çözüm bulmuştur kendisine teşekkür ediyorum”
Ercan Şikayetini Yayından Kaldırdı“Beni aradılar sağ olsunlar randevu verdiler teşekkür ediyorum”
Murat Şikayetini Yayından Kaldırdı“Artık gaz bakım bölümünü ayırmışlar. Firmalar şikayetleri dikkate alarak daha iyi olabilir. Sanırım Candan Mühendislik bu sırrı çözmüş. Çalışmanızda başarılar dilerim.”
Hakan Şikayetini Yayından Kaldırdı“Bana ulaşıp şikayetim çözüldüğü için teşekkürler”
Bahadır Şikayetini Yayından Kaldırdı“Teşekkür ederim. İşim halloldu.”
Mustafa Şikayetini Yayından Kaldırdı“İletişime geçildi teşekkürler”
Fatih Şikayetini Yayından KaldırdıCandan Mühendislik Hatalı Montaj
34 KA***plakalı 2015 model 33.000 km'deki Hyundai İ20 model benzinli aracıma 14.12.2017 günü Candan Mühendislik İsimli firmanın yetkilisi Y***ve S***c*** isimli kişilerle aracımın LPG dönüşümü için yaptığımız görüşmede, aracımın LPG sistemine bire bir uyumlu olduğunu montaj sonrası hiçbir şekilde ar...
“Zararım karşılanarak sorunum çözüldü. Yılmaz bey arayarak iletişim kurdu. Kendisine teşekkür ediyorum.”
Şevket Şikayetini Yayından Kaldırdı