Muzaffer sonuçtan çok memnun

BRC Otogaz Sistemleri - 2A Mühendislik 3 Ayda Arızalarla Dolu LPG Montajı Deneyimim

29 Ocak 2024 22:40
Muzaffer'in Teşekkür Mesajı
“Çok kısa sürede bana dönüş yapılıp ilgilenildiği için çok teşekkür ederim”

İyi günler Yaklaşık 3 ay önce Ankara ostimde çağ grup otomotiv S***** beyde 2017 Toyota Corolla 1.33 life arabama BRC confort tüp taktırdım. Tüp takıldıktan sonra arabamda arızalar çıkmaya başladı. Sabahları araba çalışmadı çalıştığın da tekleme yaptı. Kasim ayında Çağ LPG S***** ustaya tekrar götürdüm avans ayarını yaptığını söyleyerek her şeyin normal olduğunu söyledi ve beni gönderdi. Ama bu arızalar Sabahları çalışmama. Titreme yine devam etti. Gaz tankın vanasından gazı kesip 1 hafta benzinde bindim hiçbir arıza yapmadı arabam! İs yerimden izin alarak aracımı 22 Ocakta tekrar Karabük'ten Ankara'ya çağ grup S***** beye götürdüm. İki gün araban çağ LPG de kaldı. Boğaz kelebeğini temizlediğini ve Bujileri temizlediğini söyledi. LPG tesisatını komple test ettiğini ve herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi. Ankara'dan çıkarken benzinlikte gaz aldığım petrolde arabam yine çalışmadı! Benzine alıp çalıştırdım ve Memleket Karabük e geldim. Burada yine iki sabahtır arabam Mars'a bastığımda çalışmıyor sıkıntılar devam ediyor. Araştırmalarım sonucunda bu arızaların BRC de kronik olabildiği regülatör gaz enjektörü ya da elektronik gaz beyninden kaynaklandığını öğrendim. Cag LPG aracımın kontrollerinin yapıldığını arıza olmadığını söyledi ama benim arızalar devam ediyor. Cag LPG otomotiv sorunumu çözmezse Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım

30 Ocak 2024 09:15 (Şikayetten 10 saat sonra)
31 Ocak 2024 19:10

İyi aksamlar. Öncelikle aracımdaki arıza için kısa sürede bana dönüş yaptığınız için teşekkür ederim. Bu sabah arıza için Karabük'ten Ankara'ya Çağ LPG ye tekrar gittim. Serkan usta her zamanki gibi sıcak karşıladı beni Daha sonra Ali bey geldi ve ikisi arabamdaki arıza için çalışmaya başladılar. Arızayı bulup test ettiler. Su ana kadar herhangi bir sıkıntı olmadı arabamda. İnşallah Nokta atışıyla Arıza tam olarak bitmiştir. İlgi ve alakalarından dolayı Hem Serkan ustaya hem de Ali beye teşekkür ederim.

01 Şubat 2024 10:15

Kısa süre içerisinde şikayetimle ilgilenildiği için çok teşekkür ederim

05 Şubat 2024 16:35

Çok kısa sürede bana dönüş yapılıp ilgilenildiği için çok teşekkür ederim

Fatih
Fatih

Merhaba, arızanız neden kaynaklanıyormuş?

Mehmet sonuçtan çok memnun

BRC LPG Tekleme, Gaz Yememe, Gaz Kesme Arızası. Çözüm Bulunamadı!

16 Eylül 2023 20:57
"Öncelikle 2A Mühendislik Ahmet bey'e ve Malatya Kent Otogaz Abdurrahman bey'e ilgi ve alakaları sebebiyle teşekkürlerimi sunuyorum. Aracımın elektronik kontrol ünitesi ecu değişimi yapıldı ve tüm sorunlardan kurtulmuş oldum çok şükür aracımı LPG'de aktif olarak kullanabiliyorum. Bu sorunu yaşayan arkadaşlara tavsiyem imkanlar dahilinde ilk önce ecu kontrolü yaptırmanız. Deneme yanılma yöntemi ile çözüm sunan vasıfsız ustaların eline düşmeyin gereksiz masrafa girmeyin. Teşekkürler."