29 Ekim 2024 18:212.579

Braun IPL cihazı Media Markt'tan aldım sorun yaşamamak için fakat Ürün başlığı kullanılmış çıktı! Değiştirmediler ilgilenmiyorlar. Değişim için yolladım kullanılmış ürün yok diye geri yolladılar. Kabul etmiyorum. Paketi açtığımda kullanılmış başlık vardı. Değişim rica ediyorum. Değişim olmaz ise Tüketici Mahkemesi'ne kadar uğraşacağım.

29 Ekim 2024 22:07
Eki aç

Ek olarak görsel;

30 Ekim 2024 11:49

Merhaba, PL5146 IPL Braun sılk expert Pro 5 cihazını 29.09.2024 tarihinde Media Markt'tan aldım sorun yaşamamak için fakat Ürünün başlığı kullanılmış çıktı, Media Markt Kadıköy’de bulunan servise ürün başlık değişimi için 16.10.2024 tarihinde ürün kayıt formu oluşturup ürünü yolladılar. Fakat ürün bana tekrar ürün kusuru yok diye mağazaya göndermişler, Mağazadan ürün değişimi olmadığı için ürünü almadım tekrar değişim için 29.10.2024 tarihinde yolladık, Kadıköy Aladağ Elektronik şubesini aradığımda ise mağaza kaynaklı olduğunu söylediler değiştirmeyeceklerini ilettiler. Kabul etmiyorum. Paketi açtığımda kullanılmış başlık vardı. Ekte iletiyorum, Değişim rica ediyorum. Değişim olmaz ise Tüketici Mahkemesi'ne kadar uğraşacağım. Destekleriniz rica olunur. Saygılarımla

Yüksek Fiyatlı Braun IPL Cihazının Erken Arızası Ve Çözüm Beklentisi

Nurcan
22 Mart 2025 20:512.026

"Evet ürünümü 5. İş günü gibi kısa bir sürenin sonunda yenisiyle değiştirdiler sıfır kutu ile. Teşekkür ederim."

Yeni Alınan Braun IPL Cihazı Kısa Sürede Arızalandı, Değişim Talep Ediyorum

Hande
1 Eylül 2025 11:473.707

02 Ağustos 2025 tarihinde Media Markt’tan 18.500 TL ödeyerek Braun Silk-expert Pro 5 IPL cihazı satın aldım. Cihazı ikin...

1 Destek1 Yorum

Tümünü Gör
Braun Cihaz Sürekli Aynı Arızayı Veriyor!

Braun CihazSürekli Aynı Arızayı Veriyor!

Ayşenur
Braun Silk Epil Arızası

Braun Silk EpilArızası

Esra
Braun IPL Silk Expert Pro 5 Atış Yapmıyor!

Braun IPL SilkExpert Pro 5 Atış Yapmıyor!

Zeynep
Braun IPL Cihazım Çalışmıyor

Braun IPL CihazımÇalışmıyor

Melike
Braun IPL 5 Modeli Çıt Sesi Ve Atış Yapmama

Braun IPL 5Modeli Çıt Sesi Ve Atış Yapmama

Rumeysa
Braun Tıraş Makinesi Hüsranı!

Braun TıraşMakinesi Hüsranı!

Kemal