Merve sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2024 01:53

Yaklaşık dört-beş yıl önce Braun Silk-expert 5 BD5001 Body & Face IPL cihazını satın aldım. İlk aldığımda yaklaşık bir ay boyunca düzenli olarak kullandım, ancak daha sonra kenara kaldırdım. Cihaz, buğday tenli ve açık renk cilde sahip olduğum halde tüm bedenimi rahatlıkla okuyordu. Bugün cihazı tekrar kullanmak istedim. Eminim ki cihazda daha fazla atış hakkım var çünkü çok az kullandım. Ancak şu an aynı ten rengine sahip olmama rağmen cihaz hiçbir yerimi okumuyor, sürekli kırmızı ışık yanıyor ve atış yapmıyor.

07 Aralık 2024 02:13

Hala geri dönüş yok!

Serpil

Merhaba konuyu bir çözüme ulaştırabildiniz mi?

Özlem
Özlem

Merhaba cihazınızın sorunu giderildi mi? Aynısını bende yaşıyorum çok zaman önce aldım ve çok kullanmadım kaldırdım kullanmak istediğimde de sürekli yanan kırmızı bir ışık var cihaz çöp sanırım

Serpil

Merhaba konuyu bir çözüme ulaştırabildiniz mi?

Merve

Hayır bu ikinci şikayet vara yazışım hala bir cevap alamadım tamamen sorumsuz bir firma ürünlerinin arkasında duran yetkili bir kişi bile mi yoktur! Satarken ömür boyu yetecek atış miktarı var demeyi çok iyi biliyorlardı!

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Braun Kişisel Bakım Ürünleri Braun Silk Expert IPL Cihazı Cildimi Okumuyor

27 Nisan 2024 15:01
Braun Kişisel Bakım Ürünleri Braun Silk Expert IPL Cihazı Cildimi Okumuyor

Az Kullanılan Braun IPL Cihazı Kısa Sürede Arızalandı, Müşteri Hizmetleri Yanıt Vermiyor

29 Ağustos 2025 20:34