Brabantia Ütü Masası Tamiri

24 Kasım 2023 11:52

08.11.2023 tarihinde garantisi biten ütü masasını (Brabantia marka ) tamir için Tantitoni Cevahir mağazasına bıraktım. 22.11.2023 tarihinde ürünün yapılamayacağı ve mağazaya gidip almamızı söylediler. Ürünü almaya gittiğimde mağaza müdürü beyefendi çok ilgisiz ve sert bir tavırla ürünün yapılmadığını sorunun çözülmediğini ifade etti. Ütü masasını kontrol ettiğimde ayak kısmındaki 1 adet plastik tapasının olmadığını fark ettim. Ürünümün eksiksiz iade edilmesini istediğim beyefendi sert bir şekilde tek sorunun plastik tapa olmadığını söyledi. Ben de size emanet edilen ürünün eksiksiz iadesini yapmalısınız diye söyledim. Bu konu için Tantitoni markasını (Cevahir AVM.) şikayet etmeye karar verdim.

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak

17 Kasım 2023 23:45
Gönül sonuçtan çok memnun

Gönül
30 Haziran 2025 19:53
"Merhabalar Leggno Enplus Teknik Servis Şikayetimi tekrar değerlendirerek lehime karar verdi ürünlerin geri iadesini gerçekleştirmeleri beni sevindirdi. Ayrıca “Müşteri memnuniyeti adına “ adıma açtıkları hediye çeki ise gerçekten büyük incelik. Kuruma ve markaya çok teşekkür ediyorum. Bu süreçte yönetim ile aramdaki ilişkiyi sağlayan Enplus çağrı merkezinden Esra Hanım’a çözüm odaklı yaklaşımı ve desteğinden dolayı çok teşekkür ederim. Ve “Şikayet Var “ biz tüketiciler adına iyi ki varsınız."
Leggno İlk Kullanımda Sorunlu Tava Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Deneyimi
Jiyan sonuçtan hiç memnun değil

20 Ağustos 2024 17:52
Sumeyra sonuçtan hiç memnun değil

Sumeyra
03 Ekim 2025 18:10