Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Freze Makinesi İle Bitmeyen Sorunlar

16 Kasım 2024 13:23

Bosch marka freze makinesi aldım 1.5 yıl önce.
2 saat çalıştım, makine arıza yaptı. Garantiye gönderdim, yaklaşık 4 ay sonra teslim ettiler. Sonra 1-2 saat çalıştı, aynı arıza tekrar yaptı, yine garantiye gönderdim ve yine 3-4 ay sonra geldi. Yaklaşık 3-4 saat çalışmadan makine 3 kez aynı arıza yaptı, yine gitti garantiye. 2-3 ay oldu, hala gelmedi makine. Aldığım makineyi hiç kullanmadan garanti süresi de bitecek. Ben hiç kullanamadığım makineye çok para vermiş olacağım. Buna Bosch, sizin ayıbınız olsun. Müşteri hizmetlerinden iade istedim. Onlar da herhangi bir değişim ve iade edemeyeceklerini söylediler. Sevgili Bosch, ben sizden para iadesi istiyorum.

21 Kasım 2024 10:26 (Şikayetten 4 gün sonra)

Merhaba Erkan Bey, Müşteri İletişim Merkezimiz tarafından size detaylı olarak bilgi verilmiştir. Ürünlerimiz konusunda farklı bir talebiniz olması durumunda Müşteri İletişim Merkezimizden bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Bosch Elektrikli El Aletleri

Erkan
Erkan
21 Kasım 2024 10:53

Evet bugün arandım. Beni kandırmaya çalışıldı. 3 ay önce verdiğim Makineni arızalı olan parçasının aralığın 3-5 arasında geleceğini ve bu tarihten sonra ayıplı olan ürünü tekrar bana verileceğini söylediler. Ben her seferinde arıza giderilmesi için sıfır aldığım makineyi 3-4 ay beklemek zorunda mıyım ve makineyi geri aldığımda 1 gün bile kullanmadan tekrar arızalanacağını biliyorum. Ve 4 kez aynı arızanın çıkacağınıda biliyorum tekrar garanti kapsamımda tamir için göndereceğim ve makineyi almadan ve hiç kullanmadan garanti bitecek be ben çok mağdur olacağım. Ben makine istemiyorum. Mağduriyetimin karşılığını ve para iadesi istiyorum. Borsh çok ayıp ediyorsunuz. Sanki bir şey çözmüş gibi bir de beni arayıp malzemeniz dalga geçer gibi tamir olacak aralıkta gidip alabilirsiniz diyorsunuz. Ben sizi mahkemeye vereceğim hem de 1.5 yıllık iş kaybımın parasını talep edeceğim.

Bosch Freze Makinesi Arıza Sorunları

27 Kasım 2024 13:04
Ecrin sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Cam Sil Makinesi 2 Kez Çalıştı

10 Ekim 2024 23:21
Yusuf sonuçtan memnun değil

12 Ocak 2024 12:20
Bosch Elektrikli El Aletleri Yetkili Servis Bakım Ücreti İade Sürecinde Yaşanan Mağduriyet
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Elektrikli El Aletleri Kalitesiz Ürün Ve Servis Hizmetiyle Hayal Kırıklığı

06 Mart 2024 14:37
Mustafa sonuçtan çok memnun