Barış sonuçtan hiç memnun değil

Şahinler Otomotiv Bosch Car Altunizade Service Aracımı Bozdu

26 Haziran 2024 15:31

30 Mayıs 2024 Perşembe günü Şahinler Otomotiv Altunizade Bosch Car Service'e 2020 model Renault Megane 4 aracımı yıllık bakım için götürdüm. Aracımı teslim aldıktan sonra yolda aracımın arıza lambası yanmaya başladı, ekranda 'Egzoz Emisyon Kontrol Ettirin' şeklinde yazıyor. Aracım 18 bin km'de olup tüm servisleri Renault yetkili servislerde yapılmıştı ve daha önce böyle hiçbir arıza vermemiş olmasına rağmen, telefonla aradığım ismini O*** diye belirten yetkili, arızanın kendilerinden kaynaklanmadığını dalga geçer gibi ve kötü üslupla belirtti. Kendileri tarafından arızaya hiçbir şekilde sahip çıkılmayacağını ifade etti. Firma kesinlikle yaptığının arkasında durmayan, kötü niyetli ve daha fazla para müşteriden alabilmek adına aracınıza zarar verebilecek insanlardan oluşuyor maalesef. Ben yandım, siz de yanmayın. Sıfır ayarında sapasağlam aracımın bilinmeyen bir arızası oldu ve karşımda hiçbir şekilde yardımcı olmayan, yaptıkları bakıma ve arızaya sahip çıkmayan bir firma bulunuyor. Konuyu tüm tüketici derneklerine yazılı olarak ileteceğim ve hakkımı arayacağım. Firmanın bana ne kadar bir masraf açtığını bilmiyorum, bakıp göreceğiz. Aracımı park yerinde o günden beri kullanamıyorum maalesef.

26 Haziran 2024 16:23 (Şikayetten 52 dakika sonra)

Arda sonuçtan hiç memnun değil

31 Ocak 2024 10:04
Çanakkale Hyundai Sönmezler Otomotiv Bosch Car Servis İş Bilmezliği
Cem sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Car Service Bakım Sonrası Serviste Yıkamada Aracın Hasar Görmesi

13 Ağustos 2024 00:20
Bosch Car Service Bakım Sonrası Serviste Yıkamada Aracın Hasar Görmesi
İlker sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Car Servis Bakımda Aracınız Garantiden Çıkmaz Demiştiniz? Çıktı!

18 Temmuz 2023 21:39
Hilal sonuçtan çok memnun

Randevu Kaosu Ve Eksik Hizmet

14 Aralık 2024 10:54
"Baki beye çok teşekkür ederim. Sileceklerim için bizzat kendisi gelip yaşadığım talihsizlikten dolayı özürlerini iletti."

11 Haziran 2024 00:39