Boron Deterjan Bor On Bulaşık Makinesi Jeli

04 Mart 2024 14:33

Bor marka bulaşık makinesi jeli kullanıyorum. Yerli ürün olduğu için özellikle tercih ettim. Ancak birkaç yıkamadan sonra çay bardaklarının karardığını ve çay lekelerinin çıkmadığını fark ettim. Ürünün üzerindeki barkod mevcut ve son kullanma tarihi olarak 2025 yılı gözüküyor. Bu konuda yardımcı olabilirseniz memnun olurum. Yerli üretim olmayan bir marka tercih etmek istemiyorum; ancak yerli üretimde bu tür bir sorunla karşılaşmak beni üzüyor. Gerekli düzenlemelerin yapılmasını talep ediyorum.

Nihat
Nihat

Burada ürünü eleştirmek hakkınız ama yaşadığınız sorun makinenizin düzenli olarak temizlenmemesinden de kaynaklanacağını düşündünüz mü? Ürün bor içerdiği için bulaşıklardaki kirle beraber kulanımdan kaynaklanan makine içinde biriken kirleri de çıkardığı için bu sorun yaşanabilir. Bulaşık makinesini temizleyip bir şans verelim yerli ve milli ürünümüze teşekkür ederim.

Atiye
Atiye

Merhaba makinemin düzenli olarak temizliğini yapıyorum ayrıca makinemi birkaç ay önce aldım yorumunuz için teşekkür ederim ama zaten benimde amacım yerli olduğu için kullanmak ve eksikler neyse giderilmesi için yazdım şikayetimi Tabi ki yerli ve milli ürünlerimize sahip çıkmalıyız buraya yazmadan üzerindeki telefon numaralarından ulaşmaya çalıştım cevap veren olmadı buraya yazdım cevap yok açıkçası böyle olması beni üzdü

16 Temmuz 2023 16:31
Burak sonuçtan memnun

11 Mayıs 2024 15:12
"Süreç boyunca çok ilgilenildi çok teşekkür ederim"
Yemliha sonuçtan çok memnun

Yemliha
04 Mayıs 2024 22:31
"Ürünlerinin arkasında durup aramaları ve bir çözüme kavuşturma çabaları çok güzel Teşekkür"
Porçöz Bulaşık Makinesi Jeli Pişmanlık