Özge sonuçtan çok memnun

Ücret İadesi Sorunu: Booking.com ile İletişim Engeli

08 Ekim 2024 10:38
Özge'nin Teşekkür Mesajı
“Booking her zaman çok başarılı, beni yanıltmadığınız için teşekkürler”

Booking.com dan 27 Eylül tarihin de otel rezervasyonumu ücretsiz olacak şekilde iptal yaptırdım. Sonra rezervasyonumu iptal ettim İptal talebim kabul edildi. Ücret iadesinin 7-12 gün içinde yapılacağı söylendi. Ancak süre çoktan geçmesine rağmen ücret iadesi yapılmadı. Otelle kendi sitesindeki numara üzerinden iletişime geçtim. Booking.comla görüşmem söylendi. Ancak şu ana kadar tüm çabama rağmen booking.com la bir iletişim mail ya da telefonla kurmak mümkün değil. Numarası çalışmıyor. Mail gönderilecek adres yok. Mesaj gönder kısmında otel iptali görünüyor. İade olarak da görünüyor ama gelen ödeme yok bankamı da defalarca aradım ama iade gelmedi Ve halen nasıl derdimi anlatacağım, ücret iadesi alacağım bilmiyorum. Bir iletişim yolu mümkün değil yok. Çözüme kavuşacak mı bilmiyorum. İlk defa böyle bir şey başıma geliyor. Yardımcı olmanızı rica ediyorum.

08 Ekim 2024 10:25

Booking'den yapmış olduğum rezervasyonumu tarih uymadığı için ücretsiz iptal ettirdim. Üzerinden 15 gün geçmesine rağmen para iadesi gelmedi. İade hatası veriyor. Bankayı aradım ve iadenin yapılmadığı söylendi. Booking'e yazıyorum ve herhangi bir geri dönüş alamadım, aradığımdaysa numaraya ulaşılamadı. Çözülmesini istiyorum. Onay no: 4408.563.789 pin kodu:2490

10 Ekim 2024 11:37

İadem hesabıma geldi. Banka ile ilgili problem varmış. Booking yetkilileri çok ilgilendiler, teşekkürler.

10 Ekim 2024 11:38

Booking her zaman çok başarılı, beni yanıltmadığınız için teşekkürler

Nisa sonuçtan çok memnun

26 Eylül 2024 17:57
"Geri dönüşleri ve sorunumu kısa zamanda çözmeleri nedenli teşekkür ederim"
Serdar sonuçtan çok memnun

28 Aralık 2024 19:01
"Çok teşekkür ederim Anıl bey yardımcı oldu ve para iadesi yapıldı"

07 Mart 2024 12:15

Abdullah