Gülcan sonuçtan memnun değil

Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Yaşananlar

26 Eylül 2023 13:48

23 Ekim Cumartesi saat 11.30'da Bolu Köroğlu Devlet Hastanesi Acil bölümünde eşim K***'a iğne yaptırmak için gittik. Yanımda 2 kız çocuğum da vardı, biri 3 diğeri 10 yaşında. Herkes gibi sıramızı bekledik ve muayenemizi olduk. Bir başka odaya yönlendirildik. 3 defa aynı odaya gidip geldik. 3. Seferde hemşire hanım lütfen yardımcı olur musunuz dedim. Siz gönderiyorsunuz diğer arkadaşlarınız da buraya yönlendiriyor. Bizim üzerimize kaç kişi geldi dedim, bana bağırdı. Çık bekle sen çık, hasta gelsin diye bende ya niye bağırıyorsunuz, bana hakkınız var mı bağırmaya dedim ve bende ona bağırdım. Sonra doktor ve diğer arkadaşlar geldi. Hanımefendi burada bağırmayın, çıkın dışarı bekleyin. Burası da hastane, bağıramazsınız. Gidin şikayet edin diyerek beni dışarıya çıkardılar. Lütfen kameraların izlenip bir uyarı yapılmasını rica ediyorum. Lütfen bizim gibi Allah'tan başka arkası olmayanları duyun, gereğini lütfen yapılmasını arz ederim. Haksız yere bu yaşamak çocuklarım yanımda çok zoruma gitti, herkes gördü. Bizi orada eğer işini yapıyorsa emeğini alıyor. Devletimizin bütün haklarından o da yararlanıyor. Neden özel hastanede bunu yapabilir mi? İstediği parayı almadığı halde bunu hastaya yapamaz. İsmim Gülcan.

21 Kasım 2023 15:47

Silivri Devlet Hastanesi'nde Yaşadığım Sorunlar!

26 Nisan 2025 21:00
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Acil Serviste Saygısız Davranış Ve İlgisizlik

18 Aralık 2024 18:06

Acil Serviste Hemşire Davranışı Ve Uygulama Hataları Nedeniyle Yaşadığım Olumsuz Deneyim

22 Mayıs 2025 18:48

13 Kasım 2023 06:53