Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Bobbi Brown Urunu Göndermeyip Saçma Bahanelerle Sipariş İptal Etmeye Çalışıyor

08 Kasım 2023 21:49

22 Eylül 2023 tarihinde bobbibrown.com.tr sitesinden sipariş verdim. Ürünler hala gönderilmedi. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim. İlk cevaplarında tedarik surecinde dediler. İkinci cevaplarında teknik bir nedenle siparişinizi göremiyoruz, tekrar aynı siparişi oluşturamayız bu nedenle ücret iadeniz yapılır dediler. Hesabıma girdiğimde ben sipariş ayrıntılarını görebiliyorken siz nasıl göremiyorsunuz! Teknik nedenlerle görülemediğini iddia ettiğiniz siparişin iadesini nasıl yapmayı planlıyorsunuz?! Böyle komik yalanlarla sipariş iptali yapmaya çalışarak marka değerinizi düşürüyorsunuz. Hiç yakıştıramadım.

09 Kasım 2023 13:27 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Yaşadığınız durum adına üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Sürecinizin tarafımızdan kontrol edilebilmesi için oluşan sipariş numarasını bizimle paylaşabilmenizi önemle rica ederiz. Markamıza olan ilginiz adına teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

13 Kasım 2023 18:57

Sorun hala çözülmedi. Ne ürünler gönderildi ne de para iadesi yapıldı. Göndermediğiniz ürünün parasını aldınız!

13 Kasım 2023 22:18

Marka "konuyu ilgili departmanlara yönlendirdik" diye bir mail atıp ortadan kayboldu. Tekrar mail attım. Cevap yok. Ne sipariş ettiğim ürünleri gönderdiler ne de paramı iade ettiler!

14 Kasım 2023 12:05

Değerli Tüketicimiz, Yaşadığınız durum adına çok özür dileriz, Konu ile hemen ilgilenerek çözümünü sağlayacağımızdan emin olabilirsiniz. Sizi süreçle ilgili gün içerisinde bilgilendireceğiz. Yaşadığınız durum adına tekrar özür diler, anlayışınız adına teşekkür ederiz. Saygılarımızla

Akın sonuçtan hiç memnun değil

Akın
29 Aralık 2023 10:42
Aysegul sonuçtan memnun değil

Bobbi Brown'dan Eksik İade Ve İletişim Sorunu

08 Ocak 2025 18:00
Ümit sonucu yetersiz buldu

27 Aralık 2023 10:55
FLO Ayakkabı 7 Gündür Ürünün Hazırlanmaması Ve Bilgi Verilmemesi
Mesud sonuçtan hiç memnun değil

Mesud
24 Ocak 2024 11:29