Nurettin
07 Temmuz 2024 18:14

BMW Prime Premium müşterisiyim. Üyeliği cep telefonumdan aktifleştirmek için üye kaydı yaptırmaya çalışıyorum ama OTP bulunamadı uyarısı veriyor. Gelen kodları giriyorum sürekli aynı hatayla karşılaşıyorum. Şikayetimin en kısa sürede çözülmesini rica ediyorum.

08 Temmuz 2024 08:26 (Şikayetten 14 saat sonra)

10 Temmuz 2024 10:52

Sayın Müşterimiz, İletişim numaranız üzerinden size ulaşım sağlayamadık. Bilgilerinizin eksik olması sebebi ile maalesef şikayetinizi yönlendiremiyoruz. Bize ulaşım sağlamanız durumunda şikayetiniz, ilgili birim ile paylaşılacaktır. Saygılarımızla,

BMW Prime Uygulaması Ve Web Panelinde Ödeme Sorunu

Cengiz
25 Mart 2025 16:16
BMW Prime Uygulaması Ve Web Panelinde Ödeme Sorunu

Şeyda
04 Kasım 2024 10:27
Murat sonuçtan hiç memnun değil

BMW Üyelik Ücreti Ödenmesine Rağmen Sistem Borçlu Gösteriyor, İndirimden Yararlanamıyorum

Murat
24 Temmuz 2025 13:44
bmw-uyelik-ucreti-odenmesine-ragmen-sistem-borclu-gosteriyor-indirimden-yararlanamiyorum-2.jpg
bmw-uyelik-ucreti-odenmesine-ragmen-sistem-borclu-gosteriyor-indirimden-yararlanamiyorum-1.jpg
Alper sonuçtan hiç memnun değil

BMW Prime İndirim Kodu Çalışmadı, 220 TL Fark İadesi Talebim Yanıtsız Kaldı

Alper
22 Ağustos 2025 16:26
Emrullah sonuçtan hiç memnun değil

BMW Prime Yıkama Kodu Alamıyorum

Emrullah