Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2023 21:49

BMW 3.20i aracımın kapı kolunun tutma yerleri ilginç ve BMW kalitesine yakışmayacak şekilde eridi. Daha önce hiçbir araçta bu tip bir sorun görmedim ve sorunun çözümü içim yetkililere buradan seslenmek istiyorum. Bu kadar pahalı bir aracın bu şekilde olması müşteriler için zulümdür!

27 Ağustos 2023 21:52 (Şikayetten 2 dakika sonra)

09 Eylül 2023 13:01

Çözüme yönelik herhangi bir gelişme yoktur, kınıyorum markayı.

22 Kasım 2023 09:04

Yetkili servis birimlerinde defalarca arayıp dışarıdan daha yüksek şekilde ücretli onarım teklif ettiler. Ücretli şekilde yapmak için neden beni arıyorsunuz, bunu biliyoruz zaten gelip yaptırabiliriz. Sattığınız ayıplı ürün için çözüm yöntemini bilmeyecek kadar küçük bir marka olduğunuzu bu süreçte öğrenmiş olduk, bir daha BMW markasına yaklaşmayacağım.

Serkan sonuçtan çok memnun

Serkan
29 Ağustos 2024 17:30
"Parça değiştirilmesi işlemleri hemen başlatıldı. Simge hanıma ilgisi için teşekkür ederim."
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

10 Mart 2025 21:04
Süleyman sonuçtan çok memnun

BMW Kapı Kolu Erimesi: Kronik Sorun Çözülmüyor

Süleyman
29 Kasım 2024 09:42
"Kapı kolları Kosifler Oto tarafından ücretsiz olarak yenisi ile değiştirildi. Ücretsiz check up yapıldı ve araç içi parfüm kiti hediye edildi. Teşekkür ediyorum ilgilerinize."
BMW Kapı Kolu Erimesi: Kronik Sorun Çözülmüyor
Kadir sonuçtan çok memnun

Kadir
18 Mayıs 2024 15:21
"Sandıkçı BMW yetkili servisine ve Kayra Bey e teşekkür ediyorum"

Barış
09 Ekim 2023 23:24