Ümit sonuçtan çok memnun

21 Haziran 2024 16:38
Ümit'in Teşekkür Mesajı
“Otomol Merter BMW bölümünden serkan beye ve servis müdürüne aşırı çözüm odaklı ve sorunu hemen ortadan kaldırmaları konusunda gayretleri için teşekkür ederim”

BMW 2015 Model 3.20i F30 aracımın ön cama sabit olan dikiz aynasının içinde eriyen ve ön camdan aşağıya doğru akan bir takım plastik erimesi söz konusu olay aşağıdaki resimler ile de tarafımdan görüntülenmiştir. BMW nasıl böyle kalitesiz bir iş yapar anlayamıyorum. BMW lütfen arabana sahip çık arkasında dur ve bu hatayı düzelt. Yaşadığım yer İstanbul araç kapalı garajda duruyor gün içinde işe gelip giderken ayna plastiği eriyor şaka gibi. Premium marka olarak alınan araçlara bu durum hiç yakışmıyor. Daha önce kullandığım hiçbir marka araçta böyle bir sorun başıma gelmedi BMW'nin bu tür kalitesiz ve ayıplı mal kullanılan araçlara sahip çıkması gerekiyor.

21 Haziran 2024 16:39 (Şikayetten 1 dakika sonra)

03 Temmuz 2024 21:28

Aracı otomol Merter'e götürdüm servis danışmanı Serkan bey ve servis müdürü aracımla bizzat ilgilenerek sorunu acil bir şekilde çözdüler teşekkür ederim Serkan bey ve otomol Merter

04 Temmuz 2024 12:15
19 Temmuz 2024 16:16

Ali sonuçtan çok memnun

Ali
07 Temmuz 2024 16:30
"BMW Borusan İstinye den aracım ile ilgilenen Emre Kaplan beye teşekkür ediyorum. BMW Türkiye ye de teşekkür ediyorum. Sorunumu bildirdikten sonra ertesi günü Benimle iletişime geçtiler ve aracımı sıfır aldığım Borusan İstinye'ye yönlendirdiler dikiz aynanın kenarından akan yapışkan madde zamanla eriyebileceğini söylediler. Yeniden yapıştırdılar."
Ömer sonuçtan çok memnun

Ömer
14 Ağustos 2024 10:54
"Ağaçlı oto yetkili servise ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim"
BMW F20 Ön Cam Fitili
BMW F20 Ön Cam Fitili
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

BMW Yakışmayan Sorunlar Yaşıyorum

Hüseyin
31 Ocak 2024 09:44
Ercan sonuçtan çok memnun

Ercan
16 Şubat 2025 01:10
"BMW markası gerekeni yaptı ve Kayseri İnciroğlu BMW ye ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim. Parça siparişi verildi geldiğinde montaj yapılacak"
İsmet sonuçtan çok memnun

İsmet
04 Şubat 2025 11:06
"Göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim. Tercihimi doğru yönde kullandığımın göstergesi aldığım hizmettir."