BMW Düşük Yağ Basıncı Uyarısı

BMW Düşük Yağ Basıncı Uyarısı
Hazar
28 Eylül 2023 06:42

BMW 3.20d f30 aracımla yolda giderken önce tahrik sonra motor yağ basıncı çok düşük uyarısı verdi. Sonra araç kendiliğinden istop etti. Bakımları 3-5 binde yapılan bir araç ve aylar önce sıfır şanzıman ve turbo yaptığım bakımlarını aksatmadığım araç yolda giderken birden böyle yapıyor sorunun ne olduğu da belli değil usta çağırıyorsun motor açılacak yok motor falan filan diyorlar bakımlı ve bir şey olmayan araç nasıl biranda böyle oluyor. Aracımda ekstra modifiye vs sırf 150/200 bin var aracımı günlük yarım saat 1 saat süren birisiyim ve böyle bir şey oluyor

28 Eylül 2023 09:07 (Şikayetten 2 saat sonra)

06 Ekim 2023 14:01

Sayın Müşterimiz, İletişim numaranız üzerinden size ulaşım sağlayamadık. Bilgilerinizin eksik olması sebebi ile maalesef şikayetinizi yönlendiremiyoruz. Bize ulaşım sağlamanız durumunda şikayetiniz, ilgili birim ile paylaşılacaktır. Saygılarımızla,

Muzaffer
Muzaffer

Bugün aynı arıza bende de oldu siz ne yaptırdınız

BMW Tahrik Uyarısı

Kz Kz