Gungor sonuçtan hiç memnun değil

BMW Connected Drive Hizmet Eksikliği

31 Temmuz 2024 12:17

Sonunda beklenen oldu ve BMW Connected Drive hizmetini aktif hale getirdi. Ama maalesef bunun sadece Nisan 2024 sonrası üretilen araçlarda aktif olacağını belirtiyor. Yani benim 2022 yılında aldığım BMW üst segment arabalarından olan ix40 aracıma destek veremiyor ve sistem desteklenmeyen araç uyarısı veriyor. Araçlar zaten bu hizmet hazır olarak üretiliyor, sadece bugüne kadar yasalar gereği aktif edilemiyordu. Şu anda 2 yaşında bir BMW kullanıcısı olarak desteklenmeyen araç olarak hizmete ulaşamıyorum. BMW markasına yakışmayan, çok üzücü ve hayal kırıklığı yaratan bir uygulama. Benim aracım ile ilgili desteğin ne zaman geleceği ile ilgili bilgi bekliyorum.

profile profile profile
31 Temmuz 2024 12:26 (Şikayetten 9 dakika sonra)

31 Temmuz 2024 14:05

Değerli Gungor G., Anketlere size gelen mail veya sms'lerdeki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bunun yanısıra ana sayfamızdan şifrenizle üyelik girişi yaptıktan sonra profil fotoğrafınızın altındaki menüden "Şikayetlerim" butonuna basıp şikayetlerinizi listeledikten sonra anket doldurmak ve puanlamak istediğiniz şikayetin sağ tarafında bulunan "Değerlendir" butonuna basarak da ankete erişim sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, BMW İletişim Merkezi

31 Temmuz 2024 14:12

Öncelikle Borusan Oto’ya hızlı dönüşleri ve bilgilendirme için teşekkür ediyorum. Konunun çözümü için BMW Almanya ile görüşmelerin devam ettiğini ama henüz sonuçlanmadığı bilgisini aldım. Umarım n kısa zamanda olumlu dönüş alırız.

31 Temmuz 2024 14:16

Sonuç hakkında tekrar arayarak cevap verebilirseniz sevinirim. Teşekkürler...

Ali
Ali

Ben de Mart ayında aldığım araçta aynı problemi yaşıyorum. Çözüldü olarak işaretlemişsiniz, ama bana yapılan türlü çelişkili bilgilendirmeler sonucunda bugün en son aramalarında net olarak bu hizmetin Nisan öncesi araçlarda açılamayacağını ilettiler. Tabi bu da bilmem kaçıncı savuşturma bahanesi olabilir, ama Türkiye'ye girişinde BTK'da IMEI kaydı olmayan Nisan öncesi araçlarda mümkün olmadığını ilk kez söylediler. Tekrar sorgulayın derim.

Gungor

Merhaba, çözüldü olarak işaretlememdeki sebep sorunun çözüldüğü için değil konunun detaylı açıklandığı içindi. Şu an görüşmelerin BMW ile hala devam ettiğini kesin olarak cevap alamadıklarını belirttiler. Bu nedenle gelişmelerle ilgili tekrar bilgi istedim. Ama benim hissiyatım BMW bu desteği Nisan öncesi araçlara vermeyecek gibi gözüküyor.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

BMW Connected Drive Sorunu

Ahmet
11 Mart 2024 22:42
Mani sonuçtan hiç memnun değil

BMW ConnectedDrive Hizmetlerinde Erişim Sorunu

Mani
14 Mart 2025 12:36
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

BMW Connected Drive Mart 2024 Öncesi Araçlarda Kullanılamıyor

Kaan