BMW 520i Yağ Eksiltme

Büşra
27 Ağustos 2024 15:02

BMW 520i 2015 model 147.000'de kullanmaya başlayalı 4 ay oldu. Yağ ölçümü yaptığımızda sürekli yağ eksiltme problemi yaşıyoruz. Birkaç tane usta contadan, karterden olduğunu söylediler. İki hafta önce en iyi marka olduğunu söyledikleri kartelle değiştirdiler yine aynı sorunu yaşadık. Bunun nedeni nedir, nasıl yol izlemeliyiz?

27 Ağustos 2024 15:10 (Şikayetten 8 dakika sonra)

02 Eylül 2024 12:40

Sayın Müşterimiz, İletişim numaranız üzerinden size ulaşım sağlayamadık. Bilgilerinizin eksik olması sebebi ile maalesef şikayetinizi yönlendiremiyoruz. Bize ulaşım sağlamanız durumunda şikayetiniz, ilgili birim ile paylaşılacaktır. Saygılarımızla,

Ayvaz

Selçuk sonuçtan çok memnun

BMW Yağ Ölçümü Yapmıyor

Selçuk
29 Haziran 2024 18:51
"Merhaba, şikayetim sonrası benimle iletişime geçen Songül hanımın yardımsever ve nazik tutumundan dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca işlemleri hızlı bir şekilde tamamlayan ve bilgi veren Volkan beye teşekkür ederim."

BMW 320i: Yağ Seviyesi Sorunları Ve Müşteri Deneyimi

Burak
05 Mart 2025 19:15
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
26 Kasım 2024 23:54