Canan sonuçtan hiç memnun değil

25 Eylül 2024 10:47

Merhaba, biraz önce BMS Arıtmayı aradım. Avcılar yazıyor zaten, nereye aradığımı paylaşacağım. Bir kadın çıktı. Kadına dedim ki: 'Tezgah altı arıtma su arıtma tezgah altı çeşmesi ile beraber komple cihaz kaç para bilemiyorum.' Hanımefendi dedi: 'Ne yapılacak, ne işlem yapılacak?' Dedim ki: 'Hanımefendi, sizde fiyatlar yok mu? Ben fiyatları göremiyor muyum?' Dedim: 'Göremezsiniz. Fiyatı gelinmesi lazım, bakılması lazım.' Dedim: 'Hanımefendi, neye bakılacak? Ben tezgah altı arıtmanın fiyatını soruyorum size.' Kadın ufaktan bir gülümsedi, 'Hahaha' yaptı. Böyle. Ondan sonra işte hanımefendi: 'Adamlar gelecek, neyi yapacak, neyi değiştirecek, kendileri bilirler, bilmem ne.' Böyle saçmaladı. Hanımefendiye dedim: 'Bir susun, bir beni dinleyin. Ben size cihazı soruyorum, tezgah altı arıtma komple kaç para onu soruyorum.' Dedim, bir türlü doğru düzgün cevap veremedi. Bana böyle son derece kibirli, son derece hem kendi yanlış anlıyor hem de gülen, uslu. Bu çirkin olan yine kendisi. Sinirden çatladım. 25 Eylül, bir fiyat veremediler.

Canan
Canan
27 Eylül 2024 14:18

Ben şimdi başka bir numarayla görüştüm çok güzel kadın ne dediğimi anladı çok güzel ilgilendi yardımcı oldu A*** Hanım sağ olsun gayet de kibardı galiba burada benim şikayet ettiğim numara sahte sahte olduğunu düşünüyorum yani BMS olduğunu düşünmüyorum ben ya orijinal Kurumsal firmalarda böyle insanlar çalışmaz zaten zannetmiyorum çalıştırmazlar

24 Haziran 2024 13:37
Mustafa sonuçtan çok memnun

BMS Su Arıtma Cihazında Hatalı Filtre Değişimi Ve Sürekli Mağduriyet

22 Eylül 2025 15:26
"Mağduriyetimizin giderilmesi için iletişime hemen geçildi. Bugün Avcılar Bayisinden Hasan Bey geldi ve sorunumuzu çözdü. İlgileri için teşekkür ederim. BMS firmasına da ayrıca teşekkür ederim."
bms-su-aritma-cihazinda-hatali-filtre-degisimi-ve-surekli-magduriyet-2.jpg
bms-su-aritma-cihazinda-hatali-filtre-degisimi-ve-surekli-magduriyet-1.jpg
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Oksijen Su Arıtma Sistemleri Su Az Akması Çeşmeden Ve Ücret Talep Edilmesi Garantili Ürüne

21 Temmuz 2023 19:25

LG Su Arıtma Cihazında Gizli Maliyet ve Yanıltıcı Bilgilendirme

07 Ekim 2024 18:06
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Türksan Su Arıtma Usulsüz Ve Yanıltıcı Satış

28 Eylül 2023 22:01