Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Blupay adı kullanılarak yapılan Yatırım Mağduriyeti

02 Aralık 2024 15:53

Bundan yaklaşık bir ay önce Telegram'da bir yatırım grubuna denk geldim. Herkes kazanıyor gibiydi. Merak ettim, etmez olaydım. Neyse, B*** Ş** adında bir sözde yatırım uzmanı benden şirket hesabına 1000 dolar (35 bin lira) yatırmamı istedi. Yatırdım. Ertesi gün işlem yapmaya başladım ve kazanmaya başladım. Hesabımdaki bakiye yükseliyor ama benim elime geçen bir şey yok. Her neyse, B**** adındaki şahıs benden 20 bin lira daha yatırmamı istedi. İlk başta kabul etmesem de beni bir hafta içinde ikna etti. Ben de 20 bin daha yatırdım. Akşama yatırdığınız ücretin bonusuyla beraber çekeceksiniz dedi ve bir hafta geçti. Bir baktım, hesabım askıya alındı. Hesapta 2000 dolar birikimim vardı, hesabıma el koydular. B*** adlı şahsa sorunca bilmiyorum dedi. Haberim yok, beni kaç gündür oyaladı. Şimdi de yazıyorum, mesajıma kaç saat sonra bakıyor ya da hiç bakmıyor. Halbuki ilk başlarda yazdığım an saniyesinde cevap verirdi mesajıma ama artık mesajıma dahi bakmıyorlar diyebilirim. Şu an oraya yatırdığım paranın borcunu ödüyorum. 55 bin lirama el koydular bu vicdansızlar. Ben neredeyse 3 aylık maaşımı kaptırdım.

Umut sonuçtan hiç memnun değil

Blupay adı kullanılarak alınan Yatırım Danışmanlığı Mağduriyeti

28 Kasım 2024 17:54
Blupay adı kullanılarak alınan Yatırım Danışmanlığı Mağduriyeti
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

App.bits-stocks.com Param Askıda Kaldı

27 Ekim 2025 17:08