Black Paradise Deluxe Bursa Şubesi Büyük Mağduriyet

19 Ocak 2024 23:04

05.01.2024 tarihinde firmayı ziyaret ederek bölgesel zayıflama için bir anlaşma imzaladım; ancak anlaşma imzalanırken iptal işleminin sağlanamayacağına dair bir bilgi verilmedi.

Her şey güzel bir şekilde ilerledi ve bana istediğim tarihe erteleyebileceğimiz söylendi. Ben de müsait olmadığım için tarihi ertelemek istedim; ancak firmanın görüşmeleri kayıt altına almadığı ve telefon numarası üzerinden bana iptal ya da randevu günü değişikliği yapılamayacağı bilgisi verildi. Tüketici haklarımı bildiğim için iptal işlemi yapmak üzere firmayı ziyaret ettim.

Firmanın yöneticisi Ö**f***a*** Bey ile yaptığım görüşmede, 'Laf dalaşına girmeyelim, iptal edemiyorsunuz.' şeklinde bir tutumla karşılaştım. Bu durumu Tüketici Hakem Heyeti'ne de ileteceğim; ancak diğer müşterileri de uyarmak adına bu yazıyı buraya yazmak istedim. Benimle konuşurken üslupları çok yanlıştı ve emir kipiyle konuşuldu.

'Buraya geleceksiniz, ancak bu şekilde iptal ederiz.' denildi. Gittiğimde ise 'Kimle görüştünüz bilmiyoruz, bunu da tespit edemeyiz.' dendi. Bu, asla kurumsal olmayan bir firma davranışıdır.

Yetki verilen bir personel tarafından iptal edilebilir, almadığınız bir hizmetin daha başlamadığı söylendi. Bu tamamen yapılanın müşteriyi yanıltmak ve oyalamak olduğunu düşünüyorum.

Eminenur

Merhaba, bu konuyla ilgili son gelişme nedir acaba bilgi verirseniz çok sevinirim. Aynı durumu yaşıyorum fakat iptal için merkeze gitmem gerektiği söyleniyor yalnız gördüğüm kadarıyla şikayetlerde iptal edilemeyeceğini söylemişler. Bu durumla ilgili neler yaptınız? Avukatlarına başvurdular mı? Sizi rahatsız etmeye ya da ödemeniz için zorladılar mı?

Bengü sonuçtan hiç memnun değil

Bengü
14 Ocak 2024 01:46
Aris Çukurambar Vip Paramı Alamıyorum Hizmet Almadığım Halde...
Zinnur sonuçtan hiç memnun değil

Zinnur
26 Mart 2024 21:32