Biseyleryapalim.com Yalan Beyanla İş Yapıyor

25 Kasım 2023 11:22

Temmuz ayında bu siteden 3D yazıcı almıştım. Diğer sitelerden 2-3 bin lira fazla olsa da bu kişinin her sorunumuzda yardımcı olacağını, iletişim sıkıntısı çekmeyeceğimi düşündüm; ancak durum hiç de öyle olmadı. Öncelikle fiyat konusuna değinelim. BİM'de creality k1 satıldığında, piyasanın ne kadar serbest olduğunu anlamış olduk. Satıcıyla almadan önce yaptığımız konuşmada, bu fiyatların ön siparişe özel olduğunu ve önümüzdeki aylarda artacağını söyledi; ancak bu da gerçekleşmedi. Sonrasında yazıcıyı aldık. İyi güzel derken baskı almada sorunlar yaşadık.

27 Ağustos'ta ilk problemimi yaşadım ve geçtiğimiz aya kadar bu sorun devam etti. Satıcının ne kadar yardımcı olduğunu buradan anlayabilirsiniz. Yazıcıyla birlikte gelen ürünler hakkında soru sorduğumda bile yardımcı olmadı. Ayrıca e** bey, bazı durumlarda yalan söylemeye başvurabiliyor. Örneğin, makineyi ona hiç göndermememe rağmen 'burada gayet başarılı baskı aldım.' cümlesini kullandı. Sonradan yazıcıyla ilgili sorular sorduğumda veya isim düştüğünde, sanki ilgilenmek zorunda değilmiş gibi cevaplar vermeye başladı.

Egemen sonucu yetersiz buldu

Robopro İlgisizliği

Egemen
28 Temmuz 2023 11:29
Robopro İlgisizliği
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Anycubic Kobra S1 Yazıcıda Kronik Arıza Ve Çözülmeyen Teknik Servis Süreci

30 Ağustos 2025 15:44
Anycubic Kobra S1 Yazıcıda Kronik Arıza Ve Çözülmeyen Teknik Servis Süreci

21 Haziran 2023 17:38
Snapshotturkiye.com Sipariş Verdiğim Ürün Gelmedi

Yazıcı Kilitlenme Sorunları Ve Güncelleme Kabusu

02 Şubat 2025 19:09
Zeliha sonuçtan hiç memnun değil

Fotokopi. Shop Ve Fotokopi Gelsin Yanıltmacası

16 Mart 2024 08:11