25 Ekim 2023 16:02

Biruni Diş Hastanesi ile implant tedavisi ile ilgili tedavide başladım. 15.06.2023 tarihinde en son 4 implant ve tedaviler için 32.000 TL ödedim. Diş çekimi, kemik tozu ve vida çakımı için tedavimin sonuna gelmek üzere iken bir aylık bir aksama oldu kemik yapısından dolayı.

Fiyat farkından etkilenmemek için peşin verdim. Bahsettiğim operasyondan bir gün sonra beni arayıp bir ay sonraki fiyat farklı fark ödemelisiniz. Arayarak bildirdiler. Peşin ödediğimi ve fark ödemeyeceğimi bildirdim ve onları Tüketici Hakları'na şikayet edeceğimi bildirdim.

Sonuçta ağımın içi bom boş ve yapmış oldukları 2 implant çaktılar ve tedavim yarım kaldı. Devam edebilmek için fark istiyorlar. Çok kötü bir hastane insanları çekim iyileşme, tedavi süresi uzadı bahaneleri mağdur ediyorlar. Çok kötü bir Diş Hastanesi

26 Ekim 2023 09:07

Günaydın bugün 26.10.2023 tarihinde Bir tanıdığımı Biruni Diş Hastanesinden hizmet almaktan kurtardım diyelim. Benim orada diş yaptırdığımı duymuş. Sakına dedim Tüm cene tedavisi ve implant tedavisi yapacakmış. Sakına konuştuğun ve anlaştığın fiyat ile oradan tedavi olamazsın sürekli ek ödeme altında para isterler. O da başka bir hastaneden hizmet alacağını bildirdi. Benim gibi kişilerde mağduriyet yaşamasın diye buradan sürekli paylaşım yapacağım

18 Kasım 2023 13:48 (Şikayetten 23 gün sonra)

Eren sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Tedavi Süreci Ve İade Edilmeyen Ücret Şikayeti

01 Mart 2025 20:11
Memet sonuçtan hiç memnun değil

Biruni Üniversitesi Diş Hastanesinde Yaşadığım Mağduriyet

13 Kasım 2023 13:27