Birikim Varlık Yönetim Müşteri Temsilcisinin Hakaret Etmesi

12 Aralık 2023 15:51

Merhabalar, Birikim Varlık Yönetiminde bir dosyam bulunmakta ve bu konuyla ilgili yaptığımız görüşmelerde saygısız tavırlarla karşılaştım. Farklı günlerde farklı fiyatlar verildi ve bu durum karşısında bir denetim mekanizmasının olup olmadığını merak ediyorum. En son görüşmemizde şirketin müdürü olduğunu belirten Fatih Bey, bir anlaşma için 40 bin lira gibi bir rakama çıkmam gerektiğini ifade etti. Ben de düşünüp dönüş yapacağımı söyledim. Ertesi gün kendisini tekrar aradığımda, 'Dün sizinle görüşmüştüm, fiyat neydi?' diye sordum. Bana, 'Her gün beni arama, git icradan öğren. Her gün beni aramak yerine söylediklerimi yazmaya çalış.' gibi anlamsız bir tepkiyle karşılaştım. Bu tutum, bana karşı saygısız bir yaklaşım içermekte. Lütfen ilgili görüşme kayıtlarının incelenmesini talep ediyorum. 11.12.2023 ve 12.12.2023 tarihlerindeki görüşmelerimin incelenmesini rica ediyorum. 40 bin lira gibi bir rakama çıktım, '41 bin lira kabul' dedim fakat bu kez de 135 bin lira talep ettiler. Bu durum karşısında kendimi alaya alınmış hissediyorum. Ayrıca, '2009 yılında 40 bin liraya araba almış olsaydınız, şimdi arabanın değeri şu kadar olurdu.' gibi bir yorumla karşılaştım.

12 Aralık 2023 15:34

Merhabalar, Birikim varlık yönetiminde dosyam var ve bununla ilgili görüşmelerimde duymadığımız hakaret, yemediğimiz fırça kalmadı. Bir gün başka fiyat veriyorlar diğer gün başka bunlar istediği gibi at koşturuyor bunları denetleyen hiç mi yok? En son görüşmemizde kendisini şirketin müdürü olarak belirten F*** bey 40 bin li rakamlara çıkmam gerektiğini ancak o zaman bir anlaşma olacağını söyleyip bende düşünüp arayacağım dedim. Bir gün sonra aradım bende, dün aramıştım sizi, rakam kaçtı diye sordum.  11.12.2023 ve 12.12.2023 tarihli görüşmelerim dinlensin. 40 lı rakamlara çıktım, 41 bin tamam dedim bu defada 135 bin istiyorlar böyle bir şey nasıl olur, insanla dalga geçiyorlar. Bir de 2009 da 40 bine araba alsaydın araba şimdi şu kadardı diyor.

02 Mart 2025 13:57

Borç İndirimi Ve Müşteri İletişiminde Sorun Yaşadım

21 Ağustos 2025 16:10
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Yönetim Şirketinin Borç İndirimi Ve Müşteri Temsilcisi Davranışıyla İlgili Sorun

11 Temmuz 2025 18:49
yonetim-sirketinin-borc-indirimi-ve-musteri-temsilcisi-davranisiyla-ilgili-sorun-2.jpg
yonetim-sirketinin-borc-indirimi-ve-musteri-temsilcisi-davranisiyla-ilgili-sorun-1.jpg