Cem sonuçtan hiç memnun değil

Birebin Asla Üyelik İptali Yapmıyor!

19 Nisan 2024 09:30

Birebin sitesi üyelik iptali gerçekleştirmiyor. Nüfus cüzdanı fotokopisi talep ediyor. Kalıcı olarak iptal işlemi mümkün olmuyor. Sizi sürekli bahis oynamaya teşvik etmek istiyorlar. Müşteri hizmetlerine ulaşmak oldukça güç. Lütfen üyeliğimi kalıcı olarak iptal edin.

23 Haziran 2024 14:04

Birebin sözde yasal bahis sitesi 1 yıldır üyeliğimi iptal etmiyor. Kayıt olurken hiçbir belge istemeyen bu Site iptal deyince işi yokuşa sürüyor. İptal olana kadar her gün giriş yapıp şikayet edeceğim. Bu siteye sakın bulaşmayın. Asla cıkamazsınız. Artık yeter üyelik iptali yapın. Birebin tam bir para tuzagıdır.

22 Haziran 2024 15:37

Birebin sitesinden çıkış yapamıyorsunuz, diğer siteler gibi iptal edemiyorsunuz, muhatap yok, kopyala yapıstur otomatik cevap, yeter artık iptal et hesabi, mail faks, kimlik fotokopi isteniyor ıptsl için, rezil bir uygulama, artık iptal edin, iptal etmeyerek sizi bahse teşvik ediyorlar, sakın üye olmayın

21 Haziran 2024 14:59

Birebin üye olduğunuz zaman bir daha çıkmanız imkansız. Diğer bütün siteler aynı gün kalıcı olarak çıkış yaparken bu site sizden kimlik fotokopisi, mail, faks gibi yollar talep ederek iptali imkansız kılar. Sakın bulaşmayın. Site içinde iletişim kuracağınız müşteri temsilcisi yok. Canlı destek butonu aktif değil. Birebin asla üye olmayın

21 Haziran 2024 13:44

Birebin kesinlikle pişmanlıktır uygulama üzerinden müşteri temsilcisiyle gorusemezsınız, telefonla ulaştığınız zaman samimiyetsiz müşteri TEMSILCILERI, başka uygulama da bir gün önce sonuçlanan kuponlar hala beklemededır. Mail üzerinden kupon gönderin, kapatmak isterseniz kimlik fotokopi isteyerek yokuşa sürme, kesinlikle üye olmayın bu siteye

Ek
21 Nisan 2024 12:46

Hiçbir şey olmadı, sadece kopyala yapıştır, otomatik mesaj. Tam bir fiyasko Birebin

19 Nisan 2024 15:16 (Şikayetten 5 saat sonra)
21 Nisan 2024 12:43

Üye yaparken istemediğimiz evrakları iste, aradık ulaşamadık otomatik mesajı gönder, çözüm sağladığınız. O kadar kotu bir site kı her yerde paylaşacağım. Tek yapmanız gereken iptal etmeniz. Şikayetlere bakınca yüzlerce mağdur insan var. İnsanlar bahis bağımlılığından kurtulmak için iptal istiyor. Tek yapmanız geren iptal. Ne müşteri temsilcisi ne mail cevap veriyor. İnsanları mağdur ermeyi bırakın. Diğer siteleri örnek alın

21 Nisan 2024 12:44

Birebin sitesi pişmanlıktır, sakın üye olmayın

22 Nisan 2024 11:08

Birebin müşteri temsilcisi Efe Bey yardımcı oldu. Tesekkkur ederim

22 Nisan 2024 11:08
22 Nisan 2024 11:10

Efe Bey ile yapmış olduğum görüşme sonunda problem çözüldü. Teşekkür ederim

22 Haziran 2024 15:21

Asla üye olmayın, elınızı verirseniz kolunuzu kaptırırsınız asla çıkış yok bu siteden, NASIL yasa bir site ANLAMADIM, üye olurken hiçbir evrak yok, çıkacağım deyince asla, sakın bu Birebin sitesine üye olmayın

22 Haziran 2024 15:26

Birebin bahis sitesi pişmanlıktır. Sakın bulaşmayın bu siteye, bir daha çıkış YAPAMAZSINIZ, ne ulaşabileceğiniz bir iletişim kanalı ne müşteri HIZMETKERI, SADECE otomatik mesaj, iptal olana kadar her gün yazacağım

Ömer
01 Aralık 2024 17:04
Tamer sonuçtan hiç memnun değil

Hesap Kapatma Sürecinde Yaşanan Zorluklar

Tamer