Ali sonucu yetersiz buldu

Birevim Pişmanlıktır Güvenmekle Hata Ettim

17 Mayıs 2023 21:18

Çözüm tasarrufta yarım kalan birikimimi peşinat sayıp, dosya masraflarını iptal ederek taşıyacaklarını söylediler. Birevim genel müdürlüğüne gidip sözleşme yaptık ve 2020 yılında müşteri temsilcisine şikayet portallarında fark ettim ki gecikmeli ödemeler yapılıyor ödemem gecikecekse devam etmeyeyim dedim. Sizin teslimat döneminizde gecikme yaşanacağını sanmıyorum. Rahatlama olacak şirkette diyerek bir süre daha ödemeye devam ettirdiler. Ancak 2021 de de gecikmeler olduğunu görünce ödemeyi durdurdum Paramı geri talep edince teslimatın 6 ay sonra yapılacağını söylediler. Ancak 2022 de ödememi alamadım 2 Nisan 2023 e attılar ödememi o gün geldiğinde de deprem bölgesindekilerin ödemesine öncelik verdiklerini söyleyerek 18 nisana attılar 18 nisanda alamazsam şikayetimi burada dile getireceğimi söyleyerek ayrıldım ve bugün gittiğimde de müşteri temsilcisi bir ay daha ileri atıldığını söyledi. Şimdi Birevim Fatih şube personeline verdiğim sözü tutuyorum. Paramın Birevim'de nasıl değer kaybettiğini izah etmem gerekirse 2019 dan bu yana 5.000 dolarım proje bedeli kesilince 1.000 dolara düştü Araba alma hayaliyle girdiğim bu tasarruf işinde paramı alsaydım ancak motosiklet alabilecekken, proje bedeli kesilmesine rağmen paramı alamadığım için şu an ancak bisiklet alabilecek duruma düştüm.

17 Mayıs 2023 21:04

Birevim genel müdürlüğüne gidip sözleşme yaptık ve 2020 yılında müşteri temsilcisine şikayet portallarında fark ettim ki gecikmeli ödemeler yapılıyor ödemem gecikecekse devam etmeyeyim dedim. Sizin teslimat döneminizde gecikme yaşanacağını sanmıyorum rahatlama olacak şirkette diyerek bir süre daha ödemeye devam ettirdiler. Ancak 2021 de de gecikmeler olduğunu görünce ödemeyi durdurdum Paramı geri talep edince teslimatın 6 ay sonra yapılacağını söylediler. Ancak 2022 de ödememi alamadım 2 Nisan 2023 e attılar ödememi o gün geldiğinde de deprem bölgesindekilerin ödemesine öncelik verdiklerini söyleyerek 18 nisana attılar

Şimdi Birevim Fatih şube personeline verdiğim sözü tutuyorum.

profile profile profile

Deniz
Deniz

Birevim pişmanlıktır Herkese aynı şeyi yapıyorlar. Yatırdığımız parayı geri alamıyoruz. İnsanların 3 kuruş parasına göz dikmişler. Nasıl oluyor da bunlar bu kadar rahat bir şekilde insanların paralarını toplayabiliyorlar. Hak hukuk yok mu bu ülkede. Adamlar paramızı aldılar

Ayşe
Ayşe

Aynen buna nasıl müdahale edilmez

Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Birevim İle Yaşanan Zorlu Süreç Ve Maddi Kayıplar!

08 Ekim 2024 16:50

05 Eylül 2023 09:42