Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Bioderma Naos Yüksek Kargo Ücreti

Bioderma Naos Yüksek Kargo Ücreti
16 Ocak 2024 12:21

Uzun zamandır Bioderma ürünleri kullanıyorum. Arkalarındaki kodları da naos Star sitesine işliyordum. Geçenlerde puanlarımla hediye ürün almak istedim, 30 ml. Kremi hediye ürün seçtim, normalde sitede kargo ücreti 12 TL ğini bir fiyat idi ve benim hediye siparişimde kargo ücreti 0 olarak gösterdi. Ben de şaşırdım çünkü kargo ücreti ödemem gerekiyordu. Siparişi tamamladım, kargoya verildi ve ürün teslimatını aldım. Yurtiçi Kargo'ya 108 TL ödeyerek. Bu nasıl bir hediyedir ki 108 TL kargo ücreti var, sonuçta kurumsal firmasınız bu fiyattan kargo kullanmanız inanılmaz. Verdiğiniz hediyeniz parasını kargo ücreti ile çıkardığınızı düşünüyorum artık. Bu arada Ankara-Çankaya-Turan Güneş Bulvarı'ndayım, yani köy filan değil teslimat yeri.

18 Ocak 2024 11:36 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Konu ile ilgili dönüş mail adresinize yapılmıştır. Saygılarımızla, Bioderma Türkiye

18 Ocak 2024 11:55

Tarafıma e-posta veya başka bir kanaldan dönüş yapılmamıştır.

18 Ocak 2024 12:00

Cevap geldi. "Hediye ürünlerin kargo ücretleri güncel KDV oranlarına göre hesaplanarak 108,00TL olarak güncellenmiştir. Yurtiçi Kargo seçeneği işaretledikten sonra hediye ürün siparişiniz için kapıda 108,00 TL ödeme yapılması gerekmektedir. Karşı ödemeli kargo ücretleri Yurtiçi Kargo tarafından belirlenmektedir ve hediye ürün seçimi yapıldığında ücret bilgilendirmesi sistem tarafından yapılmaktadır. İlgili ekran görüntüsünü ekte paylaşıyoruz. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz." Cevapta da kabul edildiği üzere ürün satın alırsak kargo 12 TL, hediye gönderirlerse 108 TL. Bir de hediyeler arasında bez çanta filan da var, düşünsenize 108 TL vererek hediye bez çanta alıyorsunuz.

16 Ocak 2024 15:17
Bioderma Naos Puanla Ücretsiz Olan Ürüne Para Ödedim
Bioderma Naos Puanla Ücretsiz Olan Ürüne Para Ödedim
İrem sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2024 15:11
Naos Bioderma Hediye Gelen Ürünün Kodunu Kopartıp Yollaması
Şükran sonuçtan hiç memnun değil

Şükran
22 Ocak 2024 13:07

25 Mart 2024 12:49
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Gözde
26 Eylül 2024 02:08
Bioderma Güya Hediye Verilen Üründe Kesik Kod?
Bioderma Güya Hediye Verilen Üründe Kesik Kod?